Projecttapijt

Betrokken en enthousiast over onze vloerbekleding

Bent u voor uw bedrijf, voor een school of voor een andere instelling op zoek naar een nieuwe vloerbekleding? Bij Veldkamp Wonen treft u tal van vakkundige medewerkers die u kunnen helpen bij het vinden van projecttapijt! Niet alleen heeft u bij ons de keuze uit een breed assortiment tapijten vloeren van verschillende gerenommeerde topmerken, ook krijgt u bij ons een uitgebreide service bij het kiezen van uw tapijt. Het grote voordeel aan projecttapijt is de relatief lage prijs per m^2, doordat u groot inkoopt. De kwaliteit van het projecttapijt is van een zeer hoge kwaliteit, zodat u jarenlang vooruit kunt met uw nieuwe vloerbekleding!

Gebruik van projecttapijt

Projecttapijt wordt voornamelijk gebruikt binnen bedrijven, winkels, zorginstellingen, horecagelegenheden, scholen en bijvoorbeeld hotels. Dit zijn plekken waar veel mensen over de vloer lopen, waar de bekleding van een degelijke kwaliteit moet zijn. Enerzijds moet de vloerbekleding er verzorgd uitzien, anderzijds wilt u vanzelfsprekend voorkomen dat u dagelijks moet schoonmaken. Om deze redenen is projecttapijt over het algemeen veel sterker dan de vloerbekleding voor particuliere woningen. Projecttapijt van Veldkamp Wonen is slijtvast en heeft een vuil werende werking, om lelijke plekken op uw vloer tegen te gaan.

Diversiteit aan vloeren

Bij Veldkamp Wonen heeft u de keuze uit een breed assortiment vloeren. Zo vindt u vrijwel altijd een geschikte vloer voor uw bedrijf, instelling of school! Of u nu op zoek bent naar een zakelijke vloer met een vaste kleur, of een speelser model voor bijvoorbeeld een kinderopvang, samen vinden we de vloer die bij uw wensen aansluit.

Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, kunnen onze vakkundige medewerkers u voorzien van een passend interieuradvies in onze woonwinkel in Kampen. Niet voor niets is Veldkamp Wonen geselecteerd voor de Forbo Krommenie “gilde lid”.

We nodigen u van harte uit om vrijblijvend een kop koffie met ons te komen drinken!

werkwijze-installatie

Gratis interieuradvies in de showroom of op locatie

Bel mij terug

Wij bellen u terug om een afspraak te maken in de showroom of bij u thuis.

    Tevreden afgeronde projecten