Klanten van Veldkamp Wonen & Slapen

referentie-familie-manrho

Familie Manrho

Tien jaar geleden kwamen Ronald en Hermien Manrho min of meer per ongeluk bij Veldkamp Wonen terecht. Ze waren aangenaam verrast door het aanbod, de stijl en de persoonlijke benadering. Sindsdien hebben ze veel van hun meubels, zowel zakelijk als privé, bij Veldkamp gekocht. We nemen een kijkje in één van de historische rietgedekte boerderijen van de familie Manrho.

 

referentie-mappamondo-wezep

Mappa Mondo

Op een mooi bosperceel in Wezep staat een dubbel woonhuis. Een speeltuin verraadt dat hier kinderen komen. Het is één van de drie Mappa Mondo huizen in Nederland. Een thuis voor kinderen met een ernstige ziekte. Dankzij Mappa Mondo krijgen de ouders van deze kinderen tijd om zichzelf of hun huis voor te bereiden op de thuiskomst van hun kind of de kans om af en toe even op adem te komen.

 

IJsselvliedt

Aan de afslag van de A28 bij Wezep vind je, tegenover de opvallende witte duiventil, Landgoed IJsselvliedt. Wist u dat in dit statige zeventiende-eeuwse landhuis omgeven door een prachtige tuin, een vakantiehuis van het Rode Kruis is gevestigd? Een plek waar chronisch zieken en gehandicapten, van jong tot oud, even kunnen bijtanken.