De ervaring van Familie Manrho

referentie-familie-manrho

Familie Manrho

Tien jaar geleden kwamen Ronald en Hermien Manrho min of meer per ongeluk bij Veldkamp Wonen terecht. Ze waren aangenaam verrast door het aanbod, de stijl en de persoonlijke benadering. Sindsdien hebben ze veel van hun meubels, zowel zakelijk als privé, bij Veldkamp gekocht. We nemen een kijkje in één van de historische rietgedekte boerderijen van de familie Manrho.

We worden ontvangen in de gezellige woonkeuken en nemen plaats aan de vierkante eettafel. De zwarte servieskast past helemaal in de sfeer van de oude boerderij. Het is zo’n huis waar je je onmiddellijk thuis voelt. Hermien lacht: “Ons huis is net als Veldkamp. Wie er binnenstapt, voelt zich direct op zijn gemak. Wij kochten de boerderij in 1991 en maakten er ons thuis van met veel persoonlijke elementen en kunst, alles heeft een verhaal.”

 

Ondernemer

Ronald Manrho is nagenoeg zijn hele werkzame leven zelfstandig ondernemer. In 1982 begon hij een fotozaak in Almere Stad, toen niet meer dan een zandvlakte met 2000 inwoners. Hij vertelt: “Het grote succes kwam met de introductie van de videocamera in 1985. Als eerste in Nederland ging ik mij daarin specialiseren. Mijn bedrijf groeide uit naar een elektronica- en fotowinkel. In 2000 heb ik het bedrijf verkocht, daarna ben ik gaandeweg vastgoedondernemer geworden. Voor een project in Kampen, waar we acht exclusieve gemeubileerde appar- tementen voor de verhuur hebben gerealiseerd, heeft Veldkamp nagenoeg de hele inrichting geleverd. Dat
was een enorm succes! Alle huurders zijn verrast over de fantastische inrichting.”

 

Veldkamp

Over Veldkamp Wonen zegt hij: “Veldkamp Wonen levert kwaliteit, dat verdient zich altijd terug. Als ‘mensenmens’ ben ik erg gevoelig voor gemeende vriendelijkheid en de benadering bij Veldkamp is goed. Als klant wil je graag iets aparts. Dat lijkt makkelijker dan het is. Je wordt deskundig geholpen. Echte interesse is de basis voor het advies en dat loont, want inmiddels is Veldkamp Wonen onze ‘hofleverancier’. Bij ons eerste bezoek aan de showroom gingen we voor een bed, maar we kochten deze eettafel met zes stoelen en de servieskast. Toen die werden bezorgd, waren we opnieuw verrast. De bezorgers waren beleefd, deden hun schoenen uit en hebben alles netjes neergezet en opgeruimd. Dat was de bevestiging dat we onze spullen bij een goed en uniek bedrijf hadden gekocht.”