Werkwijze

Als aanbieder van een grote collectie aan producten van topmerken in de woon- en slaapbranche, vinden we het van groot belang dat u de juiste keuze maakt. Of het nu gaat om nieuwe gordijnen voor uw woonkamer, een nieuwe vloer of wellicht een nieuwe bank, wij helpen u graag bij het maken van deze juiste keuze! Om hierin te kunnen voldoen werken we volgens een vaste werkwijze, waarin onze vakkundige medewerkers u interieur- en slaapadvies kunnen geven. Immers, een goed bed is van groot belang om de nodige rust te krijgen en meubels moeten naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur!

Interieuradvies door Veldkamp Wonen

Stap 1:

Als de échte binnenhuisadviseur biedt Veldkamp Wonen inwoners in de regio Wezep, Kampen en Elburg een uur lang gratis interieuradvies aan. Dat kan zelfs bij u thuis, als u dit wenst! Dit is direct een leuke kennismaking met u, uw woning en uw lifestyle. Ook als u geen concrete veranderplannen heeft is het mogelijk een interieuradvies aan te vragen om zo op een leuke en inspirerende manier te kijken of u meer uit uw huis kunt halen en u uw woonplezier kunt verhogen.

Stap 2:

Niet alleen kijken we hierbij naar de inrichting van uw woning, ook geluidsoverlast, ongewenst licht, warmte en kou komen aan bod en ook niet onbelangrijk … verlaging van uw energierekening! U wilt waarschijnlijk bijdragen aan een beter milieu en daarmee ook nog eens flink besparen op de energiekosten.

Stap 3:

Na afloop van ons gratis interieuradvies bij u thuis, bepalen we samen of er een vervolg komt. Denk hierbij aan een vervolgafspraak bij u thuis of een bezoek aan onze woonwinkel. Indien gewenst zorgen wij hierbij voor een afspraak, compleet met schetsen, tekeningen en collages!

Service na aanschaf van producten

Na de aanschaf van producten stopt de service van Veldkamp Wonen niet. Zo helpen we u graag met het leveren en bevestigen van de producten in uw woning. Ideaal, als u zelf geen ervaring heeft met het behangen, met het bevestigen van gordijnen of bijvoorbeeld met het leggen van een nieuwe laminaatvloer.

  • Eigen installatie service
  • Verpakkingsmateriaal nemen wij mee
  • Duidelijke garantievoorwaarden en periodes
  • Onderhoudsadvies en kennis van alle materialen.