Uitgebreide collectie van Cloak

Bent u op zoek naar een nieuwe bank voor uw woon- of bijvoorbeeld werkkamer? In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u de uitgebreide collectie van het merk Cloak. De banken van dit merk hebben een opmerkelijke vormgeving, die vaak strak en perfect zijn uitgevoerd. Naast de fraaie vormgeving kenmerken de banken van Cloak zich door een lange levensduur. Zo kunt u jaren plezier beleven aan de banken van dit merk. Veldkamp Wonen is in Nederland de expert in het aanbieden van de banken van Cloak, door onze ruime kennis van de meubels uit de collectie van dit merk. Onze medewerkers vertellen u in onze woonwinkel in Wezep graag meer over de voordelen aan de banken van Cloak en de verschillen met andere merken in ons assortiment. Vanzelfsprekend kunt u ons ook direct via de website of telefonisch benaderen voor meer informatie!

Stijlvolle eenvoud en comfort

De banken van Cloak zijn gericht op het woord ‘puur’, wat duidelijk naar voren komt in de ontwerpen van dit merk. Zo biedt Cloak producten die zowel qua comfort, als qua kwaliteit en in haar eenvoud puur zijn. Alles is volledig gericht op een stijlvolle eenvoud in de banken! Op het eerste gezicht ogen de meubelen ingetogen en blijken ze in de praktijk opmerkelijk rustgevend te zijn, zowel visueel als ook in het feitelijke gebruik.

Voordelen Cloak

  • Strak en perfect
  • Lange levensduur
  • ‘Puur’ Design
  • Stijvolle eenvoud

Een greep uit de banken collectie van Cloak

Cloak een samenwerking tussen Havee en Hans Daalder

Cloak is een meubellijn van de fabrikant Havee Meubelen BV en industrieel ontwerper Hans Daalder. De combinatie van Havee en Hans Daalder heeft een opmerkelijke serie zitmeubelen opgeleverd. Hans Daalder is afkomstig van de Design Academy in Eindhoven. Voordat hij samen met Havee een complete serie zitmeubelen heeft opgeleverd, heeft hij voor diverse Europese bedrijven succesvolle meubelcollecties ontworpen. Tevens heeft Hans samen met zijn team van ontwerpbureau Daalder Industrial Design de meubelindustrie in Duitsland en Nederland voorzien van een groot aantal ontwerpen voor stoelen, banken, kasten, tafels, bedden en woonaccessoires.

Hans Daalder

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek