Sluiten

Harde vloeren

Met harde vloeren kiest u zelf de sfeer

Harde vloeren zijn ontzettend populair in Nederlandse huishoudens, zeker laminaat en parket komen steeds vaker voor. De kleur van het hout van de harde vloeren draagt bij aan een gezellige, warme sfeer in uw woning en daarbij kunt u laminaat of parket met vrijwel iedere kleur banktafel en kast combineren. Naast laminaat en parket kent het assortiment harde vloeren van Veldkamp Wonen in Wezep nog tal van andere soorten harde vloeren. Denk bijvoorbeeld aan een harde vloer van pvc wat zeker met kinderen tal van voordelen met zich meebrengt.

Alle harde vloeren die u in onze woonwinkel vindt worden geproduceerd door erkende en gerenommeerde merken, zoals Desso en NL Label. Zo weet u zeker dat uw nieuwe harde vloer van een hoogwaardige kwaliteit is en dat u hier jaren mee vooruit kunt.

https://veldkampwonen.nl/vloeren/harde-vloeren/laminaat/

https://veldkampwonen.nl/vloeren/harde-vloeren/parket/

https://veldkampwonen.nl/vloeren/harde-vloeren/marmoleum/

https://veldkampwonen.nl/vloeren/harde-vloeren/pvc/

Soorten harde vloeren

De meest populaire vorm van een harde vloer is wellicht de laminaatvloer, wat over het algemeen goedkoper is dat een parketvloer, maar wel hetzelfde effect met zich meebrengt. Voor wie het iets meer mag kosten, kan een parketvloer de beste oplossing zijn. Parket is vaak van iets hogere kwaliteit en ziet er soms net iets beter uit dan een laminaatvloer.

Ook populair zijn harde vloeren met pvc, vinyl of marmoleum. Een harde vloer met pvc kan hetzelfde effect hebben als een laminaat- of parketvloer, door de patronen die tegenwoordig met het pvc worden gecreëerd. Marmoleum is ideaal als u een bepaalde kleur harde vloer wenst en is daarnaast een goede oplossing voor bijvoorbeeld een werk- of kinderkamer. Marmoleum krast niet snel, waardoor kinderen onbezorgd kunnen spelen en het geen probleem is om met een bureaustoel over de harde vloeren te rijden.