Sluiten

Stoelen

Comfort en design

Het is heerlijk om na een lange dag werken neer te kunnen ploffen in uw relaxfauteuil en onder het genot van een drankje naar uw favoriete film te kijken of een boek te lezen. In het assortiment woonelementen van Veldkamp Wonen vindt u de fauteuils en eetkamerstoelen uit de collecties van verschillende gerenommeerde topmerken. Deze stoelen zien er niet alleen fraai vormgegeven uit, ze bieden u ook het zitcomfort wat u van een topmerk zoals Bert Plantagie en Lookline in deze branche mag verwachten. Of u nu op zoek bent naar een stoel met een moderne, strakke uitstraling, of juist een speelsere variant wenst, bij ons vindt u vrijwel altijd een model die aansluit bij uw wensen.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken biedt Veldkamp Wonen een uitgebreide service aan, waarbij we u graag voorzien van een passend interieuradvies op maat. Hierbij schetsen we samen met u een goed beeld van uw huidige interieur en uw persoonlijke voorkeuren. Op basis hiervan zal onze medewerker u een aantal voorstellen doen, waar u wellicht geïnspireerd door kunt raken!

Eetkamerstoelen en fauteuils

Veldkamp Wonen biedt twee soorten stoelen aan, namelijk: fauteuils voor in uw slaap– of woonkamer en eetkamerstoelen. Beide soorten komen in tal van verschillende modellen en kleurencombinaties voor. Zo vindt u in onze woonwinkel relaxfauteuils op wieltjes, mocht u de stoel willen kunnen verplaatsen, bieden sommige stoelen de mogelijkheid om de stoel uit te klappen en zo ondersteuning voor uw benen te bieden, enzovoorts. Wij vertellen u graag meer over de verschillende stoelen in onze winkel!

Ook de eetkamerstoelen zijn qua vormgeving sterk uiteenlopend. Wilt u bijvoorbeeld een eetkamerstoel in de vorm van een barstoel, of heeft u liever een meer standaardmodel stoel voor aan de eettafel?

Service van erkende woonwinkel

Naast het aanbod van topmerken zoals CloakPode en Interstar en het interieuradvies wat onze medewerkers u kunnen geven, biedt Veldkamp Wonen een veel uitgebreidere service aan.