Sluiten

Tapijt

Tapijt als vloerbedekking

Wat is er lekkerder dan een zachte vloer om op wakker te worden, om de koude dagen op door te komen of bijvoorbeeld om de kinderen op te laten spelen. Een tapijtvloer heeft tal van voordelen, naast het zachte gevoel aan uw voeten. Zo is een vloerbedekking vaak ook een belangrijk onderdeel in het creëren van een warme sfeer in uw woning. Zeker met bepaalde kleuren, kan een vloerbedekking veel meer warmte uitstralen, dan bijvoorbeeld een vloer van marmoleum. In de woonwinkel van Veldkamp Wonen in Wezep vindt u een breed scala aan vloerbedekkingen, die geschikt zijn voor uw slaap-, woon- of werkkamer. Alle vloerbedekkingen zijn geproduceerd met een stof van hoogwaardige kwaliteit door verschillende topmerken in de branche. Zo weet u zeker, dat u jaren vooruit kunt met de vloerbedekkingen van Veldkamp Wonen!

Voordelen tapijt

Naast de warme sfeer die u met een vloerbedekking in uw woning kunt creëren, heeft de keuze voor vloerbedekking een aantal andere voordelen. We zetten ze graag voor u op een rijtje en kunnen u in onze woonwinkel of direct online via de website van nog veel meer informatie voorzien.

  • Een vloerbedekking heeft een warme-isolerende werking, wat u zeker in de winter kunt merken aan uw energierekening. Het ondertapijt wat normaliter onder de vloerbedekking wordt gelegd, zorgt ervoor dat een groter deel van de warmte in uw woning wordt vastgehouden.
  • Kinderen kunnen op een vloer met vloerbedekking veel veiliger spelen, dan op een harde vloer van bijvoorbeeld laminaat. Nadeel hierbij is natuurlijk wel, dat een vloerbedekking moeizamer schoon te maken is, als uw kinderen op de vloerbedekking knoeien. De zachte ondergrond zorgt voor een veel minder harde val, mocht uw kind vallen.

Naast een complete vloerbedekking kunt u bij Veldkamp Wonen eveneens terecht voor losse tapijten, die u bijvoorbeeld in uw slaap– of woonkamer kunt gebruiken.