Sluiten

Jaloezieën

Diverse materialen en kleuren

Om een gezellige, warme sfeer in uw woon-, slaap– of werkkamer te creëren is het gebruik van een zonwering voor uw ramen sterk aan te bevelen. Zeker ’s avonds vormen ramen zonder zonwering een zwart gat, wat een negatieve invloed kan hebben op de uitstraling van uw interieur. Naast gordijnen kunt u kiezen voor bijvoorbeeld jaloezieën, een speciaal type zonwering. Jaloezieën worden zowel uit aluminium, als ook uit hout vervaardigd. Zeker hout heeft een zeer positieve impact op de sfeer, door het warme licht wat via de houten jaloezie uw kamers binnenkomt. De kleur van het licht is hierbij vaak veel natuurlijker!

Lichtinval regelen met jaloezieën

Het fijne aan de jaloezieën, is dat u de lichtinval in uw woning zeer nauwkeurig kunt regelen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om overdag een grote lichtinval in uw woning te creëren, zodat u een zomerse sfeer creëert. In de avond vindt u het wellicht fijner om de jaloezieën te sluiten, voor uw privacy en om het ook binnenshuis gezelliger te maken!

Naast de fraaie sfeer die u met jaloezieën kunt bevorderen, biedt deze vorm van zonwering nog een aantal andere voordelen. Zo zorgt een jaloezie voor een verbeterde isolatie, zodat de warmte langer wordt vastgehouden in uw woning. Zeker in de winter kunt u dit merken op de energierekening! Ook trekt aluminium of hout minder stof aan, dan bijvoorbeeld een stoffen gordijn doet. Dit scheelt schoonmaakwerk en is tevens fijner, als u last heeft van allergieën.

 

Advies van experts

Laat u inspireren door de mogelijkheden die Veldkamp Wonen biedt op het gebied van jaloezieën en andere vormen van zonwering in onze woonwinkel in Wezep. Onze medewerkers staan in onze winkel en online via onze website voor u klaar, om u van een passend advies te voorzien. Twijfelt u bijvoorbeeld tussen een houten of aluminium jaloezie? Wij helpen u op weg bij het kopen van jaloezieën.