Sluiten

Bedden

Breed aanbod aan bedden

Het assortiment bedden van Veldkamp Wonen omvat een breed scala aan modellen. De bedden verschillen niet alleen qua grootte sterk van elkaar, ook de kleur en het materiaal waarmee het bed gemaakt is verschilt onderling. Zo vindt u vrijwel zeker een bed, wat aansluit bij uw kasten of andere interieur elementen in uw slaapkamer.

Bent u ook toe aan een nieuwe kast voor uw kleding, of wilt u de inrichting van uw slaapkamer volledig veranderen? Laat u eens inspireren door de vele meubelstukken voor slaapkamers, die wij u in onze woonwinkel in Wezep aanbieden.

Topkwaliteit belangrijk voor goede nachtrust

Om voldoende nachtrust te krijgen wilt u een rustige sfeer in uw slaapkamer creëren, waarbij het interieur een belangrijke rol speelt. Naast de keuze voor de juiste verlichting, waarvan u een breed scala producten vindt in het assortiment van Veldkamp Wonen, is ook de keuze voor het juiste type kledingkast en bed van belang. Het kiezen van een goed bed is echter niet altijd even makkelijk, omdat een bed zowel qua vormgeving, als ook qua model moet aansluiten bij uw manier van slapen en persoonlijke smaak. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van het bed, wat naadloos moet aansluiten bij uw eigen lengte. Zeker als u minder goed te been bent of op latere leeftijd last krijgt van klachten aan het lichaam, is het van belang dat u makkelijk in en uit uw bed kunt komen.

Waar u in veel winkels weinig tot geen hulp krijgt bij het kiezen van het juiste bed, biedt Veldkamp Wonen een uitgebreid advies. Zo geven onze deskundige medewerkers u graag een interieur- en slaapadvies. Hierbij doen we u een aantal voorstellen, die aansluiten bij uw huidige interieur en uw lengte. Zo past het bed perfect bij het interieur in uw slaapkamer en heeft u rustige en zorgeloze nachten in uw nieuwe bed!