Sluiten

Alles voor in de

Slaapkamer

Slaapadvies op maat

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verkopen van alles op het gebied van matrassen, bedden en kussens. Deze kennis delen we graag met u in een passend slaapadvies, wat wij u bij de aanschaf van een nieuw matras of kussen kunnen geven. Naast uw slaaphouding spelen ook uw persoonlijke voorkeuren hier vanzelfsprekend een belangrijke rol in. Wenst u bijvoorbeeld een matras waar u enigszins in weg kunt zakken, of heeft u liever een hardere variant?

Naast matrassen en kussen biedt Veldkamp Wonen verschillende modellen boxsprings en losse bedbodems aan. Een boxspring biedt u veel comfort tijdens het slapen en worden over het algemeen als zeer prettig ervaren. Ook voor kledingkasten kunt u bij ons terecht, waarmee u uw slaapkamer een geheel nieuwe inrichting kunt geven. Ook hierin ondersteunen onze medewerkers u graag, met een interieuradvies op maat. Hierbij doen we u een aantal voorstellen, waardoor u wellicht geïnspireerd raakt voor een nieuwe inrichting van uw slaapkamer.

Uitgerust wakker worden

Een goede nachtrust is essentieel om overdag te kunnen presteren op uw werk, op school of bijvoorbeeld tijdens sportactiviteiten. Belangrijk hierbij is een goed matras en een kussen die aansluit bij uw slaapstijl, zodat u een rustige nacht heeft. Helaas wordt u bij veel andere winkels niet altijd gewezen op de verschillen tussen kussens en matrassen, waardoor u op latere leeftijd last kunt krijgen van vervelende klachten aan de rug of uw benen. Bij Veldkamp Wonen staan experts voor u klaar om u een passend slaapadvies te geven, bij het kopen van een matras, een kussen of bijvoorbeeld een nieuwe boxspring. In ons assortiment vindt u producten uit de collecties van gerenommeerde merken op het gebied van slaapcomfort. Zo heeft u een matras die aansluit bij uw slaapstijl en die jarenlang meegaat!

Vraag onze medewerkers in de woonwinkel in Wezep eens naar de mogelijkheden, of benader ons direct online via de website.

Jouw

perfecte matras