Sluiten

Drie Generaties Excellente Nachtrust

Sinds 1927 produceert AVEK hoogwaardige bedden en matrassen, blijvend een marktleider gedurende drie generaties. Hun missie is uw goede nachtrust, en daarvoor gebruiken ze alleen de beste materialen. Recentelijk bundelde AVEK krachten met topontwerper Hans Daalder voor de Ljocht en Noflik collecties, met een helder en puur design.

Tip: Ontdek betaalbare AVEK bedden en matrassen in de AVEK bedden outlet voor hoogwaardig slapen zonder de hoge prijs.

Hoogwaardige Slaapoplossingen van AVEK bij Veldkamp Wonen

Op zoek naar een nieuw bed? Ontdek de ruimtebesparende bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems van AVEK: al jarenlang een vooraanstaande fabrikant. AVEK maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals thermisch geharde pocketveren, wat zowel duurzaamheid als comfort garandeert. Dit Nederlandse merk, bijna 100 jaar actief in slaapmeubels, biedt bedden van uitzonderlijke kwaliteit. Haal met een AVEK-bed echt een bijzonder meubelstuk in huis waarop u heerlijk kunt slapen. Bij Veldkamp Wonen staan onze specialisten klaar om u te adviseren bij het vinden van het perfecte bed voor u. Laat u inspireren!

Puur vakmansschap,

gemaakt in Friesland

Ruim 3200m2

gevuld met inspiratie en vakmanschap!

Comfort en Ondersteuning in Laagjes

Een boxspring is een meerlaags bed met een box als basis, voorzien van 5-zone pocketvering van AVEK. Daar bovenop ligt een pocketvering matras van 20 cm dik, met opties voor 5 of 7 zones. Een dunne topmatras biedt extra comfort. AVEK boxsprings bieden gerichte lichaamsondersteuning dankzij de pocketveren op de juiste plekken.

Ontdek het ongeëvenaarde comfort van AVEK boxsprings! Ze winnen steeds meer aan populariteit voor thuisgebruik. Ervaar zelf het comfort en bekijk de verschillende AVEK boxspring-modellen bij Veldkamp Wonen. Onze experts helpen u graag met gratis interieuradvies en kleurkeuzes in onze showroom.

Arbeid, vlijt en kwaliteit

Een aanzienlijk deel van uw leven wordt slapend doorgebracht; hoewel volwassenen minder slapen dan kinderen en ouderen, rust de gemiddelde Nederlander toch tussen de 7 en 9 uur per dag uit. Daarom is een kwalitatief goed bed van essentieel belang. AVEK bedden en matrassen garanderen een goede nachtrust en een verfrist ontwaken. Of het nu gaat om ontspannen slapen of nog even lekker blijven liggen voor wat tv-tijd of knus samenzijn met de kinderen. Dankzij de thermisch geharde pocketveren in AVEK boxsprings geniet u van een comfortabele slaaphouding en wordt u ’s nachts niet gehinderd door lichamelijke ongemakken vanwege het hoge comfortniveau.