Logo van woonmerk Avek

AVEK

Bent u op zoek naar een nieuw bed? Kies voor AVEK bedden: AVEK is sinds jaar en dag een toonaangevende producent van ruimtebesparende bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems. Bij de producten van AVEK wordt er uitsluitend gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen zoals thermisch geharde pocketveringen. Hiermee waarborgt AVEK de duurzaamheid én het comfort van haar bedden en matrassen. Het van oorsprong Nederlandse merk voor slaapmeubels is bijna 100 jaar geleden gestart met het produceren van slaapmeubelen. Met een bed van AVEK haalt u écht een bijzonder meubel in huis waar u heerlijk op kunt slapen. Bij Veldkamp Wonen kunt u advies vragen over het perfecte bed voor u. Laat u inspireren door onze specialisten!

Boxspring van woonmerk Avek
Kind en vader zijn blij

AVEK slapen: een goede nachtrust gegarandeerd

Een groot deel van uw leven brengt u slapend door, een volwassene slaapt iets minder dan kinderen en ouderen, maar de gemiddelde Nederlander slaapt tussen de 7 en 9 uur per dag. Dit gezegd hebbende, is een goed bed daarom van zeer groot belang. De AVEK bedden en AVEK matrassen zorgen ervoor dat u lekker kunt slapen en uitgerust wakker wordt. Of dat u nog heerlijk in bed kunt blijven liggen om televisie te kijken of samen met de kinderen op bed kunt liggen. Dankzij de thermisch geharde pocketvering in de AVEK boxsprings kunt u in een comfortabele houding liggen en heeft u ‘s nachts geen last meer van lichamelijke ongemakken door het hoge comfortgehalte.

AVEK bed kopen: de voordelen

  • Topkwaliteit materialen
  • AVEK bedden van Nederlandse bodem
  • Grote collectie AVEK slapen
  • Gratis montage door Veldkamp Wonen
  • AVEK matrassen zijn duurzaam
Boxspring van woonmerk Avek
Boxspring van woonmerk Avek

AVEK bedden kopen bij Veldkamp Wonen

Het vinden van het juiste bed en matras is niet altijd even makkelijk. Per persoon verschilt het welk bed het meest geschikt is. Iedereen slaapt tenslotte op een andere manier. Slaapt u graag op uw rug, buik of juist op uw zij? Voor elke houding hebben we bij Veldkamp Wonen een geschikt AVEK bed, een boxspring van AVEK en geschikte AVEK matrassen en kussens. Hulp nodig bij het vinden van de juiste boxspring, bed of matras? Onze medewerkers geven u graag een passend slaapadvies en kijken naar uw houding in bed. Kom langs in de Veldkamp Woonwinkel in Wezep en laat u geheel vrijblijvend en gratis adviseren door onze specialisten.

Voor het eerst een AVEK boxspring

Wat is een boxspring eigenlijk? Een boxspring is een bed dat bestaat uit meerdere delen. Zo heeft u een onderstel dat de box is. In de box van AVEK zit een 5-zone pocketvering. Daar bovenop ligt een dikke matras die ook weer pocketvering bevat. Daarbij heeft u keuze uit 5 of 7 zones. Het matras heeft een dikte van zo’n 20 centimeter. Door de pocketveren biedt een AVEK boxspring een geweldige ondersteuning aan uw lichaam op de juiste plaatsen waar het lichaam die ondersteuning nodig heeft. Als laatste komt er bovenop de matras nog een dunne topmatras die voor het ultieme comfort zorgt.

Bent u al bekend met het hoge comfort gehalte van AVEK boxsprings? Als u dit nog nooit heeft ervaren, dan verzekeren wij u ervan: u zult geen spijt krijgen wanneer u een boxspring van AVEK aanschaft! Eerder waren boxsprings nog niet zo populair voor particulier gebruik, maar tegenwoordig zien we steeds vaker dat mensen graag een eigen boxspring in huis willen. Ervaar nu ook het comfort van een boxspring en probeer eens een boxspring van AVEK. Heeft u advies nodig over welke uitvoering het beste bij u past en eventueel welke kleur u het beste past in uw interieur? Vraag dan om gratis interieuradvies bij Veldkamp Wonen of kom langs in onze showroom.

Over AVEK bedden

AVEK is in 1927 begonnen met het produceren van hoogwaardige bedden en matrassen. Al drie generaties lang is het bedrijf een toonaangevende speler op de markt. Uw nachtrust is de missie van AVEK: daarom maakt het bedrijf uitsluitend gebruik van de beste materialen. Sinds kort is AVEK een samenwerking aangegaan met topontwerper Hans Daalder. Deze samenwerking uit zich in een helder en puur design in de collecties Ljocht en Noflik.

Tip: Wilt u graag genieten van AVEK slapen en een AVEK bedbodem of matras kopen, maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Neem eens een kijkje in de AVEK bedden outlet, misschien vindt u hier een AVEK bed naar wens.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek