Logo van woonmerk Avek

AVEK

Bent u op zoek naar een nieuw bed? Kies voor AVEK bedden: AVEK is sinds jaar en dag een toonaangevende producent van ruimtebesparende bedden, boxsprings, matrassen en bedbodems. Bij de producten van AVEK wordt er uitsluitend gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen zoals thermisch geharde pocketveringen. Hiermee waarborgt AVEK de duurzaamheid én het comfort van haar bedden en matrassen.

Boxspring van woonmerk Avek
Kind en vader zijn blij

AVEK slapen: een goede nachtrust gegarandeerd

Een groot deel van uw leven brengt u slapend door. Een goed bed is daarom van groot belang. De AVEK bedden en AVEK matrassen zorgen ervoor dat u lekker kunt slapen en uitgerust wakker wordt. Dankzij de thermisch geharde pocketvering in de AVEK boxsprings kunt u in een comfortabele houding liggen.

AVEK bed kopen: de voordelen

  • Topkwaliteit materialen
  • AVEK bedden van Nederlandse bodem
  • Grote collectie AVEK slapen
  • Gratis montage door Veldkamp Wonen
  • AVEK matrassen zijn duurzaam
Boxspring van woonmerk Avek
Boxspring van woonmerk Avek

AVEK boxspring kopen bij Veldkamp Wonen

Het vinden van het juiste bed en matras is niet altijd even makkelijk. Per persoon verschilt het welk bed het meest geschikt is. Slaapt u graag op uw rug of juist op uw zij? Voor elke houding hebben we bij Veldkamp Wonen geschikte AVEK matrassen en kussens. Om u te helpen bij het vinden van het juiste bed of matras, geven onze medewerkers u graag een passend slaapadvies. Kom langs in de Veldkamp Woonwinkel in Wezep en laat u geheel vrijblijvend en gratis adviseren door onze specialisten.

Over AVEK bedden

AVEK is in 1927 begonnen met het produceren van hoogwaardige bedden en matrassen. Al drie generaties lang is het bedrijf een toonaangevende speler op de markt. Uw nachtrust is de missie van AVEK: daarom maakt het bedrijf uitsluitend gebruik van de beste materialen. Sinds kort is AVEK een samenwerking aangegaan met topontwerper Hans Daalder. Deze samenwerking uit zich in een helder en puur design in de collecties Ljocht en Noflik.

Tip: Wilt u graag genieten van AVEK slapen en een AVEK bedbodem of matras kopen, maar wilt u niet de hoofdprijs betalen? Neem eens een kijkje in de AVEK bedden outlet, misschien vindt u hier een AVEK bed naar wens.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek