Sluiten

Voor ieder project

een passend advies

Projectinrichting op maat

Veldkamp Wonen richt zich met haar service niet alleen tot particulieren, die bijvoorbeeld bezig zijn met de herinrichting van hun kamers of losse meubels zoeken, ook volledige projecten worden door ons ontwikkelt. Zo was Veldkamp Wonen voorheen al actief binnen bedrijven, instellingen en bijvoorbeeld scholen. Hierbij is het doel van Veldkamp Wonen om een sfeer te creëren die aansluit bij de visie van een bedrijf of instelling. Een school daarentegen moet een serieuze sfeer met zich meedragen, voorzien van subtiele elementen om het ook voor de scholieren leuk en aantrekkelijk te houden.

Erkenning voor projectinrichting

Door de expertise die onze medewerkers de afgelopen jaren hebben opgedaan in hun werk als projectinrichter, hebben wij het Forbo Krommenie ‘gilde lid’ verworven. Deze benoeming geeft aan, dat onze medewerkers op een vakkundige en correcte wijze te werk gaan in het opzetten en succesvol afronden van projecten in de inrichting van gebouwen voor bedrijven, instellingen en scholen.

Wij laten u graag kennismaken met het eerder voltooide werk door onze medewerkers, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die we u kunnen bieden bij het uitvoeren van een projectinrichting. Of het nu gaat om een volledige inrichting, of bijvoorbeeld alleen om het meubilair of de vloerbekleding, wij staan voor u klaar!

Werkwijze

Bij een projectinrichting staan uw wensen vanzelfsprekend voorop. Door ons goede beeld van de mogelijkheden, kunnen we u op basis van uw wensen een aantal voorstellen doen tot de inrichting van uw ruimte. Op basis van deze voorstellen gaan we samen met u om tafel om tot de beste en het uiteindelijke plan te komen. Pas wanneer u volledig tevreden bent met de projectinrichting, gaan we aan de slag met de uitvoering hiervan.

Bent u benieuwd wat Veldkamp Wonen op het gebied van projectinrichting voor u kan betekenen? We nodigen u van harte uit om eens een kop koffie te komen drinken!

Plan een afspraak

in onze showroom