Sluiten

Ramen

Ramen maken de ruimte, mits u gebruik maakt van de juiste raamdecoratie of -bekleding. Met ons uitgebreide assortiment, de ruime showroom in Wezep en het deskundige advies van onze medewerkers is Veldkamp Wonen uw specialist op dit gebied.

Zoekt u naar raamdecoratie op maat of wilt u vooral inspiratie opdoen met de verschillende mooie mogelijkheden? We gaan voor niets minder dan topkwaliteit en adviseren u graag over bijvoorbeeld de materialen en kleuren waar u de keuze uit heeft.

Jaloezieën, gordijnen en vouwgordijnen

Zoekt u naar raamdecoratie voor de woonkamer of wilt u de verschillende soorten raambekleding met elkaar vergelijken? We zijn uw specialist in bijvoorbeeld:

Voor de verschillende soorten bekleding en decoratie voor het raam werken we samen met absolute topmerken. U kunt rekenen op niets minder dan topkwaliteit, waarover onze medewerkers u uitstekend kunnen adviseren. Kom bij ons langs voor een gratis interieuradvies of stel gerichte vragen over specifieke raamdecoratie, dan vertellen we u er graag meer over.

 

Veldkamp Wonen geldt sinds 1951 als hét adres voor wonen en interieur in wonen. Wij helpen u graag uw interieur een volledig nieuwe look te geven of de bekende puntjes op de ‘i’ te zetten.

Wonen en interieur sinds 1951

Bestel uw raamdecoratie op maat of laat u inspireren door de verschillende soorten raambekleding die er beschikbaar zijn. In de specifieke kleur waar u naar zoekt en zowel verduisterend als niet-verduisterend, bijvoorbeeld om voor meer privacy te zorgen.

4.000m2 showroom: alles voor uw ramen

Dankzij meer dan 4.000m2 woonplezier hebben wij werkelijk alles voor uw ramen hangen. Kom de verschillende mogelijkheden ontdekken, zowel voor de woonkamer als de slaapkamer en de andere kamers in huis. Netjes op maat en altijd van de hoogst mogelijke kwaliteit, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Neem online contact met ons op of kom bij ons langs in de showroom. We laten u graag zien wat er mogelijk is met raamdecoratie, om van de ramen een stralend element binnen de rest van uw interieur te maken. Bij Veldkamp Wonen staan we graag voor u klaar, zowel online als in onze ruime showroom in Wezep.