Sluiten

Interieur advies

Kom langs of boek een bezoek bij ons in de winkel of  bij jou thuis!

Ontdek gratis interieuradvies bij Veldkamp Wonen! Of je nu een nieuwe woning bouwt, kamers opnieuw wilt inrichten of gewoon meer woonplezier wilt, ons advies helpt. Kom langs in onze woonwinkel in Wezep of vraag ons langs te komen. Het is een geweldige manier om kennis te maken met uw stijl en levensstijl, zelfs zonder concrete plannen voor herinrichting. Ontdek nieuwe mogelijkheden voor een gezelliger, energiezuiniger interieur!

Hoe werkt het?                                                        

Stap 1. Neem contact met ons op.
Kom langs bij ons in de winkel of maak een afspraak via het afspraakformulier voor uitgebreid persoonlijk advies. Je kunt ons ook direct bellen op 038 376 14 09 en wij inventariseren jouw wensen en de manier waarop we jou het beste kunnen adviseren.

Stap 2. Laat je adviseren
Met vragen stellen kom je verder. Een adviesgesprek met een adviseur helpt je gerichte keuzes te maken voor je interieur. Samen doorlopen we alle stappen op weg naar een energiezuinig, akoestisch aangenaam en praktisch interieur. Heb je foto’s of stalen verzameld, een bouwtekening of heb je een moodboard gemaakt van je droominterieur? Neem die mee!

Stap 3. Inspiratie, stalen en inmeten
Afhankelijk van jouw adviesvraag inspireren we je met ideeën, tips en laten we je stalen zien. En als we er toch zijn kunnen we meteen inmeten voor een offerte op maat.

Stap 4. Wij gaan voor jou aan de slag.
Blij met de inspiratie en het advies? Dan maken we graag een offerte op maat of vervolgafspraak.