Sluiten

Verlichting

Sfeerverlichting en design

De verlichting in uw woning speelt een essentiële rol bij het creëren van een bepaalde sfeer. Het is niet voor niets, dat veel mensen kiezen voor andere verlichting in de slaap– en woonkamer bijvoorbeeld. Bij Veldkamp Wonen vindt u een breed scala aan lampen en andere meubels, uit de collecties van verschillende topmerken, zoals Bert PlantagieCloak en Pode. Door elementen uit deze collecties met elkaar te combineren, kunt u zorgen voor een gezellige en warme sfeer in uw woning. De experts van Veldkamp Wonen staan zowel in onze woonwinkel, als ook online via onze website voor u klaar om u te voorzien van een passend advies bij het kopen van verlichting. Het kan door het grote aanbod aan verlichtingselementen moeilijk zijn om de juiste combinaties te vormen. Wij geven u graag een gratis interieuradvies, om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden die er zijn!

Sfeerverlichting en conventionele lampen combineren

Om de juiste balans te vinden tussen een gezellige sfeer in uw woning en toch voldoende licht te hebben voor het lezen van de krant of bijvoorbeeld een boek, is het belangrijk om sfeerverlichting te combineren met conventionele lampen. Neem bijvoorbeeld een lamp die u kunt dimmen, zodat u deze tijdens het kijken van een film zachter kunt zetten en bij het lezen van de krant of een boek juist volledig aan. Ook kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld spotjes om een schilderij of wandkleed te accentueren en toch voldoende licht te hebben om ook andere activiteiten te kunnen blijven doen.

Kies tussen verschillende modellen en kleuren

U heeft bij Veldkamp Wonen niet alleen de keuze tussen verschillende modellen lampen, zoals een staande of hangende lamp, ook kunt u kiezen tussen verschillende kleuren licht. Het is steeds populairder om bijvoorbeeld LED-verlichting te gebruiken, waarmee u ook gekleurd licht kunt gebruiken bij het creëren van een warme sfeer. Lampen zelf worden voornamelijk gekleurd door het materiaal waarvan deze gemaakt worden, denk bijvoorbeeld aan de koper- of ijzerkleur.