Sluiten

Kasten

Opruimen, uitstraling en gemak

Kasten vormen een essentieel onderdeel van uw interieur. Niet alleen zijn kasten praktisch, omdat u uw spullen hierin kwijt kunt, nog meer zijn de kasten vaak pontificaal aanwezig in een woon-, slaap– of werkkamer. Het is om deze reden belangrijk, dat de kast qua vormgeving naadloos aansluit bij bijvoorbeeld uw bank, uw bed, kleden, enzovoorts. In de woonwinkel van Veldkamp Wonen vindt u de kasten uit de collecties van verschillende topmerken, zoals onder meer Interstar en Beek. Veldkamp Wonen is zelfs de specialist in het verkopen van kasten van dit gerenommeerde merk, waardoor onze medewerkers u een goed beeld kunnen geven van de mogelijkheden en u kunnen helpen bij het vinden van een kast die past bij uw huidige inrichting.

Boekenkasten, dressoirs en tv-meubelen

Het aanbod aan kasten in het assortiment van Veldkamp Wonen is zeer uiteenlopend. Zo bieden we u kasten voor het opbergen van uw boeken, cd’s, etc., vindt u bij ons stijlvolle dressoirs voor al uw andere voorwerpen en kunt u bij ons terecht voor tv-meubelen. Doordat wij kasten van verschillende merken aanbieden, lopen de modellen kasten uiteen van strakke, moderne varianten, tot meer speelsere kasten. Het hangt van uw eigen voorkeuren af, welke kast het beste in uw woon-, of bijvoorbeeld slaapkamer past!

Advies nodig?

Onze medewerkers helpen u graag op weg bij het kopen van een kast, die voldoet aan uw wensen. Naast het stellen van korte vragen in onze winkel, bieden we u een compleet interieuradvies aan. Dit advies kan in onze winkel of bij u thuis! Doel van het interieuradvies is om u inzicht te geven in de mogelijkheden en de invloed van een bepaald type kast op de sfeer in uw woning.

Wanneer u de juiste kast gevonden heeft, zorgt Veldkamp Wonen voor de aflevering hiervan. Indien gewenst is het tevens mogelijk om de kast voor u in elkaar te zetten.