Sluiten

Tv meubelen

Creëer een mooi aanzicht

Tegenwoordig heeft vrijwel ieder huishouden een televisie in huis, wat vaak gezellige avonden met het gehele gezin oplevert. Om de televisie een goede plek te geven, kunt u besluiten de televisie aan de muur op te hangen, ook een tv meubel behoort tot de mogelijkheden. Het voordeel aan een open of gesloten tv meubel is de extra ruimte die u hier mee creëert voor bijvoorbeeld uw films, een dvd-speler, de gameconsole van uw kinderen, enzovoorts. Daarbij kan een tv meubel een fraaie toevoeging aan uw interieur vormen en zo bijdragen aan de sfeer in uw kamers. Neem bijvoorbeeld een houten gesloten tv meubel, wat vaak een warme sfeer creëert.

In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een breed scala aan zo wel open als gesloten tv meubels, die zowel qua vorm, als ook qua materiaal en kleur van elkaar afwijken. Alle tv meubels worden geproduceerd met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, door erkende topmerken in de branche. Hierbij kunt u denken aan Interstar en Pode . Zo bent u ervan verzekerd, dat de tv meubel netjes is afgewerkt en jaren mee zal gaan.

Open of gesloten tv meubel

Het voornaamste verschil tussen de tv meubels zit in het model, waarbij u kunt kiezen voor een open, een gecombineerde of een gesloten tv meubel. Met een open tv meubel kunt u al uw opgeborgen spullen zien, wat enerzijds een speels effect met zich meebrengt door de verschillende kleuren, maar anderzijds ook rommelig kan ogen. Een gesloten tv meubel is veel strakker en minder speels, doordat u hier enkel de kleuren van de kastdeuren of lades ziet. Vanzelfsprekend biedt een gecombineerde kast een beetje van beide!

Kom eens langs in onze woonwinkel!

Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is uit het brede assortiment tv meubels, kiest u een open, gecombineerde of gesloten tv meubel? Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan onze medewerkers voor u klaar voor het geven van een passend interieuradvies. Hierbij leggen we u de verschillende mogelijkheden voor, die in onze ogen het beste aansluiten bij uw huidige inrichting en persoonlijke voorkeuren. Ook voor andere meubels bent u bij ons aan het juiste adres, wij beschikken over een ruime collectie aan open, gecombineerde en gesloten tv meubels van onder andere de topmerken Bert PlantagieCloak en Interstar.