Sluiten

Kledingkasten

Kledingkasten: Ruimte en uitstraling

Een kledingkast vormt een essentieel onderdeel van het interieur in uw slaapkamer. Niet alleen vanwege de praktische functionaliteit van een kledingkast, ook omdat een kledingkast vaak erg nadrukkelijk aanwezig is in het interieur. Vanzelfsprekend zijn er verschillende manieren om de kledingkast enigszins te verbergen, door er bijvoorbeeld een inloopkast van te maken of deze in een muur weg te werken. Veel leuker is het echter om met uw kledingkast bij te dragen aan een bepaalde sfeer in uw slaapkamer! Zo hoeft u geen moeite te doen om de kast weg te werken en heeft u toch de benodigde ruimte.

Kom eens langs in onze woonwinkel in Wezep, waar we u kledingkasten bieden uit de collecties van verschillende gerenommeerde topmerken. Hierbij kunt u denken aan Bert Plantagie en Interstar. Deze kasten kennen tal van verschillende modellen, kleuren en materialen, zodat de kans groot is dat u bij Veldkamp Wonen een passende kledingkast voor uw slaapkamer vindt. Wanneer u het moeilijk vindt om de juiste keuze te maken, kan ons interieuradvies de uitkomst bieden. Hierbij stellen onze deskundige medewerkers u een aantal kledingkasten voor, op basis van uw huidige interieur en uw persoonlijke voorkeuren.

Kies uw favoriete design

Er zijn tal van verschillende soorten kledingkasten beschikbaar. Het ene model is bijvoorbeeld erg modern en strak uitgevoerd, met kunststoffen deuren en een zwarte, glanzende kleur. Andere modellen zijn veel speelser en zijn bijvoorbeeld van hout gemaakt, wat een warme sfeer in uw slaapkamer creëert. Daarbij verschilt ook de vorm van de kledingkasten sterk. Zo heeft u bij Veldkamp Wonen de keuze uit modellen, die bijvoorbeeld helemaal open zijn en varianten met deuren. Sommige mensen vinden het effect van een open kast erg gezellig, terwijl anderen hun kleding liever buiten het zicht hebben liggen.

Laat u eens inspireren door de kledingkasten die u in onze woonwinkel vindt! Wij helpen u graag op weg bij het vinden van het juiste model. Vraag onze medewerkers in de woonwinkel in Wezep naar de mogelijkheden, of bel direct.

 

Kledingkasten kopen

Wilt u kledingkasten kopen? Dat kan bij Veldkamp Wonen, wij helpen u graag bij het kopen van kledingkasten door u te voorzien van passend woon- en interieuradvies. Bezoek onze showroom en bekijk ons grote aanbod aan design kledingkasten en laat onze specialisten uw helpen bij het kopen van de ideale kledingkasten passend bij uw interieur.