Sluiten

Gordijnen

Van gordijn tot shades

De inval van het zonlicht in uw woning is over het algemeen erg lekker, maar soms heeft u liever dat het zonlicht geweerd wordt. Door te kiezen voor de juiste zonwering in uw kamers kunt u enerzijds het zonlicht buitenhouden en anderzijds bijdragen aan een gezellige, warme sfeer in uw woning in de avond. Wat is er immers mooier, dan een warm gordijn voor uw ramen? Onze medewerkers nodigen we u van harte uit om u te laten inspireren in de woonwinkel van Veldkamp Wonen in Wezep, waar u een breed scala aan zonweringen vindt van gerenommeerde merken. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, of bijvoorbeeld Luxaflex wenst, wij bieden het u!

Soorten gordijnen bij Veldkamp Wonen

Er bestaan tal van verschillende soorten gordijnen, waarvan u het merendeel in onze woonwinkel vindt. Niet alleen het type en materiaal van de gordijnen verschillen sterk, ook de vormgeving ervan loopt uiteen. Het ene gordijn is bijvoorbeeld vrij strak en modern vormgegeven, terwijl een ander model veel speelser is! Denk aan een gordijn met verschillende kleuren door elkaar, of een gordijn wat bijvoorbeeld een bepaald patroon heeft. Uw huidige interieur en uw persoonlijke smaak bepalen welk type gordijn het beste bij uw inrichting past. Om u hierbij te helpen, kunnen onze medewerkers u een passend interieuradvies geven. Vraag hier eens naar in onze winkel!

 

Advies op maat

Bij Veldkamp Wonen vindt u vouwgordijneninbetweens (bepaald soort gordijnen) en vitrages, jaloezieënrolgordijnenplisségordijnen en shades. Door de grote diversiteit aan soorten zonweringen, is de kans groot dat u bij ons een zonwering vindt die naadloos aansluit bij uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld gordijnen die u over een rails kunt schuiven, of heeft u liever gordijnen die verticaal over uw ramen zitten?

Alle zonweringen in onze collectie worden vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteitsstoffen en hebben een lange levensduur, om u optimaal te kunnen laten genieten van uw nieuwe zonwering.