Sluiten

Warmte en Duurzaamheid

Met de nieuwe collectie van Luxaflex, Duette Shades, geeft u de perfecte sfeer aan ieder huis. De Duette Shades zijn niet alleen sfeervol in uw interieur. Ze zijn daarnaast ook duurzaam. Door de verfijnde honingraatstructuur hebben de shades namelijk een isolerende werking waardoor uw huis in de winter warm blijft en in u in de zomer een lekker koel huis heeft.

Graag vertellen we u meer over de bijzondere eigenschappen van Duette Shades in onze winkel! Bent u benieuwd geworden naar sfeervolle raamdecoratie? Neem dan alvast een kijk in ons online magazine.

Van Horizontale Aluminium Jaloezieën tot Marktleider in Raambekleding

Luxaflex is net als Artelux onderdeel van het bedrijf van Hunter Douglas, dat in 1946 werd opgericht. Dit bedrijf ontwierp rond eind jaren ’40 van de vorige eeuw een nieuw product voor op de raambekledingsmarkt. De horizontale aluminium jaloezie zou voor eens en altijd de markt voor raambekleding veranderen. In 1951 werd deze horizontale aluminium jaloezie geïntroduceerd als Luxaflex. Tot de dag van vandaag is Luxaflex marktleider op het gebied van raambekleding en is de collectie flink uitgebreid.

Ontdek Luxaflex: Stijlvolle Zonwering

Is uw woning toe aan nieuwe raamdecoraties of binnenzonwering? Kies voor Luxaflex. Luxaflex zonwering houdt voor u de zon tegen én u kan uw kamers verduisteren. Daarnaast kan Luxaflex ook nog eens stijlvol zijn in uw woning. Bij Veldkamp Wonen vindt u een breed assortiment van de Luxaflex collectie. Neem snel een kijkje in onze showroom.

Slimme

raamdecoratie

Haal de Warmte van houten Luxaflex in Huis

Luxaflex is er in diverse soorten en maten. Kijk bijvoorbeeld eens naar Luxaflex hout. Een houten Luxaflex op maat is mogelijk, net als alle andere materialen. Met houten Luxaflex creëert u een natuurlijke en warme sfeer in huis. De houten jaloezieën van Luxaflex zijn gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven. Kiest u voor deze tijdloze stijl in huis, dan kiest u voor een waterafstotende Luxaflex. Ideaal voor in uw badkamer.

Kwaliteit voor Jarenlang Genot

Het assortiment Luxaflex-producten bij Veldkamp Wonen loopt sterk uiteen. Zo hebben wij bijvoorbeeld Luxaflex rolgordijnen, lamellen, gordijnen, buitenzonwering en nog veel meer. Al deze producten zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wilt u Luxaflex kopen? U geniet dan gegarandeerd nog jaren van uw unieke aankoop.

Luxaflex raamdecoratie

Luxaflex gordijnen