Sluiten

Een vloer is de grondlegger

van ieder interieur

Bepalend voor de sfeer

Het kiezen van de juiste vloer voor bijvoorbeeld uw slaap-, woon- of werkkamer is van groot belang voor het creëren van een bepaalde sfeer in uw woning. De vloer is nadrukkelijk aanwezig, alhoewel u een groot deel kunt afdekken met de rest van uw interieur. Kiest u voor een lichte kleur vloer, of krijgt een houten vloer bijvoorbeeld uw voorkeur? Met hout creëert u over het algemeen een gezellige, warme sfeer in uw woning, terwijl een lichte vloer sneller zal leiden tot een strakke, moderne uitstraling van het interieur. Bij Veldkamp Wonen in Wezep vindt u vloeren uit de collecties van verschillende topmerken in deze branche. Hierbij kunt u denken aan Bonaparte en NL Label. De vloeren zien er niet alleen fraai uit, ze gaan ook jarenlang mee!

Tapijt en harde vloeren

In onze woonwinkel vindt u zowel zachte, tapijten vloeren, als ook harde vloeren. Een tapijt is zacht aan uw voeten en bijvoorbeeld ideaal voor in uw slaapkamer, om op een fijne manier wakker te worden als u de eerste stappen buiten uw bed zet. Ook in de woonkamer kan een tapijt zorgen voor een warmere sfeer, als u voor de rest vrij statisch meubilair heeft. Naast losse tapijten behoort ook een vloerbedekking tot de mogelijkheden bij Veldkamp Wonen.

Harde vloeren komen in ons assortiment voor als een laminaatvloer, wat net als een tapijt vaak een warme sfeer creëert, een vloer van pvc of vinyl, een parketvloer en een bedekking met marmoleum. Zeker dit laatste type vloer is ideaal als u nog kleinere kinderen heeft, die in alle rust willen kunnen spelen. Een marmoleumvloer is eenvoudig schoon te maken als uw kinderen bijvoorbeeld geknoeid hebben met drinken of eten en krassen zullen niet snel ontstaan. Op een laminaat- of parketvloer kan vocht zorgen voor lelijke kringen op uw vloer.

Maak van je huis een thuis

met een vloer die bij je past