Over ons

Kom eens langs in Wezep!

Welkom bij Veldkamp Wonen! In 1951 zijn wij begonnen met het bieden van een breed assortiment producten van verschillende gerenommeerde topmerken. Daarbij wordt er in onze werkplaats dagelijks gewerkt aan het leveren van maatwerk. Door de jaren heen hebben we zo niet alleen veel ervaring opgedaan in het leveren producten die perfect aansluiten bij de wensen van u als klant, ook kunnen we u tegenwoordig voorzien van een passend interieuradvies door onze kennis over de mogelijkheden. Waar Veldkamp Wonen begon als een kleine winkel met eigengemaakte meubels en gordijnen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de omgeving van Wezep. Jaarlijks begroeten wij mensen uit tal van verschillende streken in Nederland, die op zoek zijn naar losse meubels of een geheel nieuw interieur willen.

Een showroom van 4000 m2

In ons ruime pand aan de Rondweg in Wezep, vlakbij de A28, kunt u terecht voor een uitgebreide collectie aan behang, tapijt, zonwering en vloeren. 4000 vierkante meter woon- en slaapgenot van kwalitatief hoogwaardige A-merken helpen u voldoende ideeën op te doen om uw woonwensen te vervullen. Naast merken als Luxaflex, Cloak, Lookline en Bert Plantagie, bieden we u tevens minder bekende merken als het NL Label van De Binnenhuisadviseurs. Zo hebben we bij ieder budget passende meubels! Dankzij een eigen atelier kunnen we maatwerk leveren en kan nog preciezer aan uw woonwensen worden voldaan. We zeggen niet voor niets: “wonen in Wezep wordt leuker met Veldkamp..”!

Service van Veldkamp Wonen

Ook advies aan huis is mogelijk bij woonwinkel Veldkamp Wonen in Wezep, zo hoeft u de deur niet meer uit! Onze vakmensen geven graag tips en laten u de verschillende mogelijkheden van een (her)inrichting zien. Iets voor u? Vraag dan nu een interieuradvies in Wezep of omgeving aan. Dit kan online, telefonisch of in onze winkel! Bij het advies geldt dat u het eerste uur geheel gratis van ons krijgt.

Mocht u andere vragen hebben op het gebied van woninginrichting of over een van de merken die wij aanbieden, neem dan contact met ons op via het online vragenformulier. Wij voorzien u zo spoedig mogelijk van een passend antwoord!