Sluiten

Shades

Sfeer en gezelligheid

Naast de verschillende soorten stoffen gordijnen die worden aangeboden in de woonwinkel van Veldkamp Wonen in Wezep, zijn ook zogenaamde shades erg populair in Nederland. In ons assortiment vindt u een breed scala aan shades van Luxaflex, zodat u vrijwel zeker een geschikt type vindt, wat aansluit bij de huidige inrichting van uw woning. Hoewel het merendeel van de shades in het wit is uitgevoerd, kunnen shades wel degelijk iets bijdragen aan een gezellige sfeer in uw woning! Zo zorgen shades bijvoorbeeld voor een diffuus licht, wat veel warmer is dan het direct licht wat van buitenaf uw woning binnenkomt. Wanneer u met een bepaalde kleur zonwering de sfeer in uw woning wilt veranderen, is het raadzaam om eens naar bijvoorbeeld de jaloezieën of rolgordijnen in ons assortiment te kijken.

Voordelen van shades

Shades hebben naast de ontwikkeling van een diffuse lichtinval in uw woning een aantal extra voordelen. Net als de meeste andere vormen van zonwering, zorgen ook shades voor een verbeterde isolatie van uw woning. Door de shades te sluiten wordt de warmte in uw woning beter vastgehouden, waar u zeker in de winter profijt van heeft. ’s Zomers zorgen de shades ervoor, dat de warmte van buiten zo min mogelijk in uw woning terechtkomt, waardoor het binnenshuis lekker koel blijft.

Andere voordelen aan shades van bijvoorbeeld Luxaflex zijn het gebruiksgemak van de shades, die voor een ieder eenvoudig open en dicht te doen zijn en de montage ervan. Mocht u de montage liever laten doen, dan kan Veldkamp Wonen u hierbij helpen! Vraag een van onze medewerkers eens naar de mogelijkheden tot het plaatsen van uw nieuwe shades. Door de minimale lichtklier van de shades kunt u uw kamers volledig verduisteren, wat de shades geschikt maakt voor zowel uw woon-, als bijvoorbeeld slaap– en werkkamer.

 

Advies van experts

Laat u inspireren door de mogelijkheden die Veldkamp Wonen biedt op het gebied van jaloezieën en andere vormen van zonwering in onze woonwinkel in Wezep. Onze medewerkers staan in onze winkel en online via onze website voor u klaar, om u van een passend advies te voorzien. Twijfelt u bijvoorbeeld tussen een houten of aluminium jaloezie? Wij helpen u op weg bij het kopen van jaloezieën.