Gratis interieuradvies

Betrokken en enthousiast over onze producten

Wanneer u bezig bent met de nieuw- of verbouw van een woning, uw kamers volledig wilt herinrichten of gewoon benieuwd bent naar de mogelijkheden om nog meer woonplezier uit uw kamers te halen, biedt het gratis interieuradvies van Veldkamp Wonen uitkomst. U leest het goed, een gratis advies om uw woning op een gezellige, sfeervolle manier in te richten! Dit gratis interieuradvies kunnen we u tijdens een bezoek aan onze woonwinkel in Wezep geven, maar ook aan huis indien u dit wenst. Dit is direct een leuke kennismaking met u, uw woning en uw lifestyle! Het fijne aan ons interieuradvies, is dat u vooraf geen concrete plannen hoeft te hebben om uw woning te herinrichten. Een leuke manier om eens te kijken wat er nog anders zou kunnen en hoe u energiezuiniger zou kunnen leven, met aanpassingen in uw interieur.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug voor een afspraak

Wij bellen u terug om een afspraak te maken in de showroom of bij u thuis.

  1. Uw smaak/stijl

  Wij brengen met u samen uw smaak en stijl in kaart en de daarbij horende kleuren.

  Tip: Neem wat foto’s mee van uw interieur of ruimte!

  3. Onderhoudsadvies

  Ook moeten de meubelen bij u passen, sommige vergen aandacht terwijl andere vrijwel onderhoudsvriendelijke zijn.

  2. Aankoopadvies

  Uw budget is onze uitdaging, wij zullen als personal shopper de mogelijkheden doornemen in onze showroom of bij u thuis (in overleg).

  4. Installatie

  Ook de installatie nemen wij uit handen. Doordat wij een full-service Woonwinkel zijn kunnen wij dit ook volledig in uw wens doen.

  werkwijze-installatie