Logo van woonmerk Artelux

Modieuze stoffen van Artelux

Bent u op zoek naar stijlvolle, modieuze gordijnen of decorstoffen? Bij Veldkamp Wonen bent u aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u een breed scala aan gordijnen en decorstoffen van het gerenommeerde merk Artelux. Niet voor niets zijn wij uw Artelux specialist in de regio Wezep, Kampen en Elburg. Door ons brede assortiment heeft u bij Veldkamp Wonen een groot aantal keuzemogelijkheden, die u in staat stellen om altijd gordijnen en stoffen te vinden die aansluiten bij de rest van uw interieur. Twijfelt u over uw keuze? De medewerkers van Veldkamp Wonen staan voor u klaar om u van een passend en geheel vrijblijvend interieuradvies te voorzien! Daarbij heeft u in onze woonwinkel de mogelijkheid om de Artelux gordijnen en decorstoffen in alle rust te bekijken.

Sfeer foto van woonmerk Artelux
Sfeer foto van Artelux

Gordijnen en decorstoffen van Artelux

De gordijnen en decorstoffen van Artelux kenmerken zich door een lange levensduur, zodat u hier jaren plezier aan kunt beleven. Niet alleen de productie van de gordijnen, ook de stoffen waarmee gewerkt wordt zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De Artelux gordijnen lopen qua vormgeving sterk uiteen! Wilt u bijvoorbeeld een strak en modern gordijn, of mag het van u wat speelser? Afhankelijk van de kamer waar u de gordijnen wilt gebruiken, de rest van uw interieur en uw persoonlijke smaak, vinden we samen een geschikte oplossing in onze woonwinkel!

Voordelen Artelux

  • Stijlvol en modieus
  • Breed assortiment
  • Lange levensduur
  • Hoogwaardige kwaliteit

Collectie van Artelux in de showroom

Rolgordijnen van woonmerk Artelux
Dubbe retourplooi van woonmerk Artelux
Wave gordijn collectie van woonmerk Artelux
Enkele plooi gordijnen van woonmerk Artelux

Unieke sfeer

‘’Sfeer en warmte brengen interieur ‘’ dat is de passie van de ontwerpers van Artelux, die al jarenlang ervaring hebben met het oude ambacht. Het team van Artelux stelt zich als doel een toegankelijke, up to date gordijnencollectie te brengen, dit gepresenteerd in een unieke sfeer. De gordijnen en decorstoffen worden gepresenteerd als concept, dit resulteert in oneindig veel mogelijkheden. Om een unieke sfeer te creëren wordt er gewerkt met een uniek en bijzonder kleurpalet en de beste materialen.

Shades van woonmerk Artelux

Geschiedenis van Artelux

De gordijnen van Artelux zijn al meer dan 50 jaar een begrip. Artelux valt onder Artex BV. In de fabriek van Artex is het allemaal begonnen, het is van oudsher een weverij. Het hele proces, van ontwerp naar eindproduct, vindt plaats in de plaats Aarle Rixtel in Noord-Brabant. Artex, wat nu een van de grootste fabrikanten in de wereld is, is sinds een tijd onderdeel van de multinational Hunter Douglas wat het hoofdkantoor heeft in Rotterdam. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis van het oeroude ambacht is Artelux een toonaangevende speler geworden op het gebied van gordijnen en decorstoffen.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek