Sluiten

De Erfenis van Artelux: 50 Jaar Kwaliteit in Gordijnen en Stoffen

Al ruim 50 jaar zijn de gordijnen van Artelux een bekend fenomeen. Artelux maakt deel uit van Artex BV. Het begon allemaal in de fabriek van Artex, een oude weverij gevestigd in Aarle Rixtel, Noord-Brabant. Van het ontwerp tot het eindproduct, het volledige proces vindt plaats op deze locatie. Artex, tegenwoordig een van ’s werelds grootste fabrikanten, werd enige tijd geleden onderdeel van de multinational Hunter Douglas, gevestigd in Rotterdam. Door de jarenlange ervaring en kennis van dit traditionele vakmanschap is Artelux uitgegroeid tot een vooraanstaande naam in de wereld van gordijnen en decoratieve stoffen.

Voordelen Artelux

  • Stijlvol en modieus
  • Breed assortiment
  • Lange levensduur
  • Hoogwaardige kwaliteit

Artelux: Trendy Gordijnen en Stoffen voor uw Interieur

Op zoek naar trendy en elegante gordijnen of decoratieve stoffen? Veldkamp Wonen is dé bestemming voor u! Ontdek in ons assortiment een uitgebreide selectie gordijnen en decorstoffen van het prestigieuze merk Artelux. Als Artelux specialist in de regio Wezep, Kampen en Elburg, bieden we een breed scala aan keuzemogelijkheden. Zo vindt u bij ons altijd gordijnen en stoffen die naadloos aansluiten op uw interieur. Mocht u twijfelen over uw keuze, onze toegewijde medewerkers staan klaar om vrijblijvend en passend interieuradvies te geven! In onze woonwinkel kunt u op uw gemak de collectie van Artelux gordijnen en decorstoffen bekijken.

Unieke harmonie van

stijl en comfort

Creëren van Unieke Sferen met Gordijnen en Stoffen

Bij Artelux draait alles om het brengen van gezelligheid en warmte in huis. Het team, met jarenlange ervaring in het vak, is gepassioneerd bezig met het ontwerpen van een collectie gordijnen die toegankelijk en eigentijds is, maar bovenal unieke sferen weet te creëren. Ze presenteren gordijnen en decoratieve stoffen als een idee, waardoor er eindeloze mogelijkheden ontstaan. Door te spelen met unieke kleuren en hoogwaardige materialen willen ze echt iets bijzonders toevoegen aan jouw ruimte.

Duurzame Gordijnen en Stoffen voor Jarenlang Genieten

Gordijnen en decoratieve stoffen van Artelux beloven een langdurige levensduur, waardoor ze jarenlang plezier bieden. Zowel de productie van de gordijnen als de gebruikte stoffen getuigen van hoogwaardige kwaliteit. De ontwerpen van Artelux gordijnen variëren sterk in stijl! Of u nu een strak en modern gordijn wilt of juist iets speelser, er is een passende oplossing te vinden die aansluit op de kamer waar u de gordijnen wilt plaatsen, uw interieur en uw persoonlijke voorkeur. Ontdek samen met ons in onze woonwinkel de geschikte keuze!”