Logo van woonmerk Interstar

Interstar

Bent u op zoek naar een goede kwaliteitskast van Hollandse bodem? Wilt u deze kast graag op maat laten maken? De Interstar collectie is dan wat u zoekt. Veldkamp wonen is expert op het gebied van Interstar kasten en andere Interstar meubelen. Het aanbod van Interstar meubels loopt uiteen van televisiemeubels tot dressoirs en boekenwanden. Dus bent u op zoek naar een op maat gemaakte kast met een strak design, zoek niet verder en bekijk de Interstar collectie bij Veldkamp wonen.

Interstar meubelen van Hollandse bodem

Interstar is al meer dan 75 jaar een gerenommeerd aanbieder van kwaliteitskasten. Een kast van Interstar kenmerkt zich door een lange levensduur en een moderne, strakke uitvoering. Zoekt u een glanzend en gekleurd Interstar tv-meubel of wilt u liever een matzwart dressoir? In de Interstar collectie vindt u altijd iets naar uw wensen.

Brede service Interstar collectie door Veldkamp wonen

Heeft u vragen over de Interstar meubelen? De medewerkers van Veldkamp Wonen voorzien u graag van vrijblijvend advies. Daarnaast biedt Veldkamp Wonen een brede service aan. Zo zullen we bij de aanschaf van een kast uit de Interstar collectie altijd kosteloos zorgen voor de levering bij u aan huis. Daarnaast kunnen wij uw nieuwe Interstar tv meubel ook direct voor u laten plaatsen. Zo heeft u geen omkijken naar de bestelling en montage.

Voordelen Interstar

  • Strak en modern
  • Topkwaliteit materialen
  • Van Nederlandse bodem
  • Gratis montage door Veldkamp
  • Grote collectie

Interstar meubelen ontwerpers

Interstar beschikt over enkele professionele ontwerpers. Eén van deze ontwerpers is de bekende Hans Daalder, hij ontwerpt samen met Interstar kastmeubelen die over een optimale opbergfunctie beschikken. Daarnaast ontwerpt Bert Siegers ook meubelen voor Interstar.

Portretfoto van Hans Daalder

Interstar meubels bij Veldkamp Wonen

Doordat de Interstar collectie op maat gemaakt kan worden, zijn deze meubelen voor iedereen geschikt. Bent u benieuwd naar de Interstar collectie of heeft u vragen? Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u van gratis interieuradvies te voorzien.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek