Logo van woonmerk Bert Plantagie

Bert Plantagie producten handgemaakt en verantwoord

Bent u op zoek naar moderne en stijlvolle producten van een gerenommeerd merk? Bert Plantagie is wat u zoekt. In ons assortiment vindt u de volledige Bert Plantagie collectie. Het merk staat bekend om zijn heldere ontwerpen en handgemaakte, pure producten. Zo vindt in onze showroom onder meer fauteuils, kasten, tafels en banken. Kies bijvoorbeeld voor een fraaie fauteuil om heerlijk in weg te dromen met een glas wijn of voor een trendy kast om uw spullen op een ordelijke wijze in op te kunnen bergen. Kiest u voor Bert Plantagie meubelen, dan kiest u voor luxe én comfort.

Sfeerfoto met tafel en tafelmeubels van Bert Plantagie
Keuken tafel en stoelen van woonmerk Bert Plantagie

Verantwoorde Bert Plantagie meubelen

De Bert Plantagie meubelen worden allemaal verantwoord geproduceerd. Water, Vuur, Aarde, Lucht en The fifth element: dat is waar Bert Plantagie voor staat. In de Bert Plantagie collecties vindt u bijvoorbeeld materialen zoals massief hout, leder, hoogwaardige stoffen en roestvrij staal terug. Deze pure en verantwoorde materialen worden verwerkt in het oer-Hollandse maar moderne design van waar Bert Plantagie bekend om staat.

Voordelen Bert Plantagie producten

  • Handgemaakte producten
  • Eerlijke materialen
  • Dutch Design
  • Optimaal in gebruik
  • Verantwoord geproduceerd

Bert Plantagie product samenstellen

Stel uw eigen Bert Plantagie meubel samen met de productconfigurator op de website van Bert Plantagie.

✓ Stijl uw Bert Plantagie meubel naar eigen smaak

✓Geschikt voor tafels, stoelen, banken en kasten

✓Af te leveren bij Veldkamp Wonen

Foto van bank van woonmerk Bert Plantagie

Hoge kwaliteit Bert Plantagie collectie

Het merk draagt dus als geen ander bij aan de cyclus van verantwoord ondernemen, maar ook aan het creëren van werkgelegenheid. Niet alleen produceert Bert Plantagie enkel met eerlijke materialen, ook is vrijwel de volledige productie in Europa ondergebracht én in eigen beheer van de onderneming. De productie van de Bert Plantagie collectie is een ambachtelijk vak, waarbij maatwerk hoog in het vaandel staat. Alle producten zijn handgemaakt ontworpen door de beste meubelontwerpers van Nederland. Bert Plantagie garandeert u dan ook een authentiek meubel met pure uitstraling en een hoge kwaliteit.

Bert Plantagie Outlet

Bent u op zoek naar een Bert Plantagie outlet? In onze opruiming zijn vaak Bert Plantagie outlet producten te vinden. In onze Bert Plantagie outlet vind je Bert Plantagie outlet eettafels, fauteuils, stoelen en banken van hoogwaardige kwaliteit. Bij het kiezen van outlet producten bespaar je kosten. Kiezen voor een product uit een van de nieuwe Bert Plantagie collecties kan natuurlijk ook, online of in de showroom.

Wie is Bert Plantagie?

Bert Plantagie is een voormalig ondernemer uit de rolluiken- en zonweringsbranche. Sinds 2000 is hij de eigenaar van zijn eigen merk Bert Plantagie, nadat hij Smits Meubelen had overgenomen. Met een team van bekende topdesigners, onder wie Hans Daalder, Roderick Vos en Stefan Steenkist is hij in de loop der jaren uitgegroeid tot een bekend merk in binnen- en buitenland. De ommekeer met aan het roer Bert zelf, wierp voor het eerst zijn vruchten af in het jaar 2006. Dit is het jaar waarin topmerk Bert Plantagie voor het eerst zijn producten in het buitenland verkocht, Nederland was immers te klein geworden. In de jaren erna is alles in vogelvlucht gegaan, zo zijn er een aantal andere topontwerpers aan het rijtje toegevoegd. Dankzij deze groei heeft Bert Plantagie door kunnen groeien naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Zo heeft het merk sinds 2011 een verkoopkantoor in Duitsland.

Meneer Bert Plantagie

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek