Sluiten

Bert Plantagie: Van Overname tot Internationaal Succes

Bert Plantagie, voorheen in rolluiken en zonwering, werd eigenaar van zijn merk in 2000 na de overname van Smits Meubelen. Met bekende topdesigners onder wie Hans Daalder, Roderick Vos en Stefan Steenkist groeide het merk snel en begon het in 2006 internationaal te verkopen. Het merk breidde uit naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk en heeft sinds 2011 een verkoopkantoor in Duitsland.

Hoogwaardige Meubels van Bert Plantagie: Stijlvolle Luxe en Comfort

Bent u op zoek naar eigentijdse en elegante producten van een gerenommeerd merk? Dan is Bert Plantagie precies wat u zoekt. Onze collectie omvat het volledige assortiment van Bert Plantagie. Het merk staat bekend om zijn heldere ontwerpen en ambachtelijke, hoogwaardige producten. In onze showroom vindt u een scala aan meubels, waaronder fauteuils, kasten, tafels en banken. Of u nu kiest voor een prachtige fauteuil om in weg te zakken met een goed glas wijn of voor een eigentijdse kast om uw spullen op geordende wijze op te bergen, met Bert Plantagie meubelen kiest u voor zowel luxe als comfort.

Eenvoudige ontwerpen &

natuurlijke materialen

Ethisch en Ambachtelijk: Het Verhaal achter Bert Plantagie Meubelen

Als merk draagt Bert Plantagie op unieke wijze bij aan duurzaam ondernemen en het stimuleren van werkgelegenheid. Niet alleen maakt Bert Plantagie uitsluitend gebruik van eerlijke materialen, maar vrijwel de volledige productie vindt plaats in Europa, onder het eigen beheer van het bedrijf. Het vervaardigen van de Bert Plantagie collectie is een ambachtelijk vak, waar maatwerk een essentiële rol speelt. Alle producten worden handgemaakt door vooraanstaande meubelontwerpers uit Nederland. Dit waarborgt de authenticiteit en kwaliteit van elk meubelstuk van Bert Plantagie, met een tijdloze uitstraling en een hoogwaardige afwerking.

Duurzaam Design: De Essentie van Bert Plantagie Meubelen

Alle Bert Plantagie meubelen worden geproduceerd met aandacht voor duurzaamheid. Water, vuur, aarde, lucht en het vijfde element: dat zijn de kernwaarden van Bert Plantagie. In de collecties van Bert Plantagie worden materialen zoals massief hout, leer, hoogwaardige stoffen en roestvrij staal gebruikt. Deze eerlijke en verantwoorde materialen vormen de basis van het oer-Hollandse, maar tegelijk moderne design waar Bert Plantagie om bekend staat.