Sluiten

Handgemaakte fauteuils van Bert Plantagie

Bent u op zoek naar een moderne en stijlvolle fauteuil, dan is een Bert Plantagie fauteuil wellicht wat voor u. De fauteuils van Bert Plantagie stralen rust en comfort uit. Of de fauteuils nu staan naast de bank of in de rustige leeshoek, voor sfeer zorgt een Bert Plantagie fauteuil altijd. De meubels van dit gerenommeerde merk zijn handgemaakt van natuurlijke materialen. Kies voor een stijlvolle fauteuil om heerlijk in weg te dromen met een boek of glas wijn!

Meer fauteuils bij Veldkamp Wonen

In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u veel soorten fauteuils van verschillende gerenommeerde merken. Bent u op zoek naar meer moderne fauteuils dan dit merk, dan biedt Veldkamp Wonen de collecties van onder andere De Toekomst en Lookline. Daarnaast biedt Veldkamp nog meer merken om uw woonkamer te decoreren, of te voorzien van andere meubels.

Kom eens langs in onze woonwinkel

Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is uit het brede assortiment fauteuils, wat Veldkamp Wonen u aanbiedt. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan onze medewerkers voor u klaar voor het geven van een interieuradvies. Hiermee kunnen wij u helpen door middel van inspiratie, vakkennis en tips! Kom gerust eens langs in de showroom in Wezep.