Sluiten

De Toekomst: Stijlvol comfort

Bent u op zoek naar een eigentijdse en comfortabele fauteuil of bank? In ons assortiment bij Veldkamp Wonen vindt u een ruime selectie van de meubelcollectie van De Toekomst. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn hoogwaardige productie van fauteuils en banken, gewaardeerd vanwege hun stijlvolle ontwerpen en kwaliteit. Met een uitgebreid aanbod aan producten, helpen wij bij Veldkamp Wonen u graag de fauteuil of bank te vinden die perfect past bij uw interieur! Mocht u twijfelen over het model of de kleur die het beste aansluit bij uw huidige inrichting, onze medewerkers in de woonwinkel bieden u graag vrijblijvend en deskundig interieuradvies! Samen vinden we zeker de juiste fauteuil of bank die aan uw wensen voldoet.

De Toekomst: Al Decennia Lang Synoniem met Comfort en Innovatie

De Toekomst, een echt familiebedrijf gevestigd in Beesd, heeft daar een eigen meubelfabriek. Het bedrijf begon aan het begin van de vorige eeuw met activiteiten in de houtindustrie. In 1955 richtten ze officieel een meubelfabriek op. Hun focus blijft gericht op het behoud van ambachtelijk vakmanschap, waarbij ze samenwerken met ontwerper Paul Noordzij. Sinds de oprichting in 1955 heeft het bedrijf altijd de nadruk gelegd op comfort, functionaliteit en innovatief design van hun zitmeubelen.

Ontdek De Toekomst: Comfortabele banken, fauteuils en meer bij Veldkamp Wonen.

Bij Veldkamp Wonen vindt u een uitgebreid assortiment van De Toekomst, variërend van relaxfauteuils tot banken en kasten. Wij staan klaar om u te assisteren bij het samenstellen van een complete interieurset! De Toekomst staat bekend om zijn hoogwaardige producten die niet alleen comfortabel zijn, maar ook helpen bij het voorkomen van bijvoorbeeld rugklachten. De banken en fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van moderne zwarte modellen tot levendige rode varianten. Wat uw voorkeur ook is, bij Veldkamp Wonen hebben we het!

Lekker comfortabel

relaxen