Logo van woonmerk de Toekomst

Moderne meubelen van De Toekomst

Bent u op zoek naar een moderne en ontspannende fauteuil of bank? In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van meubelfabriek De Toekomst. Dit merk is een gerenommeerde producent van fauteuils en banken en staat goed aangeschreven als het gaat om modellering en kwaliteit van haar producten. Door het brede scala aan producten wat wij u mogen aanbieden, vindt u bij Veldkamp Wonen altijd een fauteuil of bank die aansluit bij de rest van uw interieur! Twijfelt u over het model of de kleur, die het beste bij uw huidige interieur aansluit? De medewerkers in onze woonwinkel voorzien u graag van een passend en gratis interieuradvies! Zo vinden we samen gegarandeerd de juiste fauteuil of bank.

Banken van woonmerk de Toekomst
Banken van woonmerk de Toekomst

Assortiment De Toekomst

Bij Veldkamp Wonen vindt u een breed scala aan producten van De Toekomst, uiteenlopend van relaxfauteuils tot banken en kasten. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een compleet interieur! Het assortiment van De Toekomst wordt gekenmerkt door kwaliteitsproducten, die lekker zitten en u helpen bij het voorkomen van bijvoorbeeld rugklachten. Banken en fauteuils worden in verschillende kleuren aangeboden door De Toekomst. Of u nu op zoek bent naar een modern, zwarte bank, of juist liever een rood model heeft, Veldkamp Wonen biedt het u!

Voordelen De Toekomst

  • Hoge kwaliteit
  • Comfortabele producten
  • Breed assortiment
  • Gerenommeerde producent

Collectie van De Toekomst in de showroom

Banken van woonmerk de Toekomst

Banken

Stoel van woonmerk de Toekomst

Stoelen

Eetkamertafel van woonmerk de Toekomst

Tafels

Kasten van woonmerk de Toekomst

Kasten

Geschiedenis van De Toekomst

De Toekomst is een echt familiebedrijf wat zich gevestigd heeft in de plaats Beesd. Het bedrijf beschikt daar over een echte meubelfabriek. Vanaf het begin van de vorige eeuw heeft het bedrijf zich toegelegd op activiteiten binnen de houtindustrie, waarna het bedrijf in 1955 een officiële meubelfabriek heeft opgericht. De focus bij de toekomst ligt nog steeds op het toepassen van het oude ambacht. Hierin werkt het samen met de ontwerper Paul Noordzij. Al vanaf de oprichting in 1955 heeft het bedrijf de nadruk gelegd op comfort, functionaliteit en een innovatief ontwerp van de zitmeubelen.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek