Logo van woonmerk Lookline

Lookline

Bent u op zoek naar een nieuwe fauteuil of bank om heerlijk te kunnen relaxen na een lange dag werken? Kom eens langs in onze woonwinkel in Wezep en laat u inspireren door de collectie van het merk Lookline. Veldkamp Wonen is een expert in het aanbieden van de meubelstukken van dit merk, door onze jarenlange ervaring hierin. Onze medewerkers hebben niet alleen een goed beeld van de mogelijkheden van Lookline, we kunnen u tevens meer vertellen over de voor- en nadelen van dit merk. In ons assortiment vindt u vrijwel de gehele collectie banken en fauteuils!

De banken en fauteuils van Lookline kenmerken zich door een strakke en moderne vormgeving, in verschillende modellen en kleuren. Door deze diversiteit is de kans groot, dat u bij Veldkamp Wonen vrijwel altijd een model vindt die aansluit bij uw huidige interieur.

Fauteuil van woonmerk Lookline
Banken van woonmerk Lookline

Modern en strak uitgevoerd

Lookline produceert al jaren banken en fauteuils van een hoogwaardige kwaliteit. De meubelstukken van dit gerenommeerde merk zijn niet alleen zeer modern en strak uitgevoerd, ze bieden u tevens een groot zitcomfort. Als expert in het aanbieden van zitmeubelen van Lookline vertellen we u hier graag meer over! Naast stoelen en banken biedt Lookline tevens hockers aan, zodat u nog meer comfort heeft.

Voordelen Lookline

  • Verstelbare zitdiepte bij stoelen
  • Verstelbare zitdiepte bij banken
  • Nederlands merk
  • Lange levensduur & garantie
  • Veldkamp is expert in Lookline

Collectie van Lookline in de showroom

Fauteuils van woonmerk Lookline

Fauteuils

Over Lookline

Lookline is onderdeel van meubelfabrikant Havee en is een van de drie designlabels die Havee presenteert. Elk van de drie merken staat garant voor een comfortabele en kwalitatief goede keus. Elke collectie heeft zijn eigen stijl. Kwalitatief is er echter geen onderscheid. Omdat wat dagelijks gebruikt wordt tijdens het productieproces duurzaam en goed moet zijn! Havee meubelen staat daar al 10 jaar voor garant.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek