Sluiten

Sfeervolle eetkamertafels van Bert Plantagie

Breng uw interieur in de eethoek naar een hoger niveau met een Bert Plantagie eettafel. Bij Veldkamp Wonen is het volledige assortiment van Bert Plantagie tafels te vinden. De eetkamertafels van dit merk zijn handgemaakt en gemaakt van hoogwaardige materialen. Denk hierbij aan glas, RVS en verschillende houtsoorten, voor ieder wat wils. De tafels van Bert Plantagie passen in ieder interieur, omdat ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Wilt u liever een ronde eettafel? Ook dan kunt u kiezen voor een Bert Plantagie eettafel. Bert Plantagie heeft niet alleen ervaring in het maken van tafels. U kunt ook voor een bijpassende eetkamerstoel gaan of verrijk je interieur met een lekker zittende fauteuil of bank.

Bert Plantagie eettafel ideaal met kinderen

De eettafels van Bert Plantagie zijn niet alleen in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, ze zijn ook voor verschillende toepassingen te gebruiken. Zo ligt natuurlijk voor de hand dat eettafels geschikt zijn om aan te ontbijten, lunchen of dineren. Ook kan er eenvoudig aan tafel geborreld worden. Wist u dat de beste gesprekken plaatsvinden aan de eettafel? Ideaal wanneer u gezellig een kopje koffie of thee aan tafel wilt nuttigen. Daarnaast kunnen de kinderen heerlijk aan tafel knutselen, schilderen, tekenen en puzzelen. Dat maakt een Bert Plantagie eettafel erg fijn en handig als u kinderen heeft.

Stel uw eigen Bert Plantagie interieur samen

Op de website van Bert Plantagie kunt u uw eigen Bert Plantagie product samenstellen. Heeft u mooie Bert Plantagie eetkamerstoelen gevonden? Stel dan uw Bert Plantagie eettafel samen met de productconfigurator. Zo heeft u een eettafel in de stijl die past in uw interieur en die aansluit op uw stijl. Na het samenstellen van uw Bert Plantagie product wordt deze afgeleverd op locatie bij Veldkamp Wonen.

Wilt u inspiratie opdoen op locatie, bezoek dan eens onze showroom. Hier kunt u ons ruime assortiment eetkamertafels van hoogwaardige kwaliteit komen bekijken. Ook het volledige assortiment aan Bert Plantagie tafels staat uitgestald. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u ons gratis om gericht interieuradvies vragen.

Ruim assortiment eetkamertafels bij Veldkamp Wonen

In de grote showroom van Veldkamp Wonen in Wezep van wel 3200 vierkante meter groot vindt u een ruim assortiment aan eetkamertafels. Bent u benieuwd naar andere producenten van eetkamertafels, dan biedt Veldkamp Wonen de collecties van onder andere Beek en Bannink. Daarnaast biedt Veldkamp nog meer merken om uw woonkamer te decoreren, of te voorzien van andere meubels. Vraag ons eventueel om advies.