Logo van woonmerk Bannink

Bannink

Is uw huidige interieur toe aan een nieuwe eettafel, eetkamerfauteuil, eetkamerstoel of salontafel, of zoekt u om een andere reden naar een van deze producten? In de collectie van Bannink vindt u tal van kleurrijke designmeubelen, die aan uw wensen kunnen voldoen! Kom eens langs in onze woonwinkel en laat u inspireren door de collectie van Bannink in ons assortiment. Bannink is een merk wat van Hollandse bodem afkomstig is en producten levert met een lange levensduur, zodat u jarenlang kunt geniet van uw nieuwe tafel of stoel. Door de combinatie van een productie van zowel tafels, fauteuils en stoelen, maakt Bannink het mogelijk om uw eetkamer in een keer een nieuwe sfeer te geven.

Benieuwd wat de toevoeging van een meubel van Bannink voor de sfeer in uw woon-, of eetkamer kan betekenen? Onze medewerkers staan voor u klaar om u een gratis interieuradvies te geven. Hierbij zoeken we samen met u naar meubels die de sfeer in uw woning op een positieve wijze kunnen beïnvloeden.

Tafel en stoelen van woonmerk Bannink

Vakmanschap en traditie

Bannink staat voor vakmanschap en traditie. De fabrikant van diverse soorten meubels combineert perfectie met vakmanschap en traditie en tovert eikenhout om tot fantastische meubels. De lokaal geproduceerde meubels worden vervaardigd uit massief eikenhout, afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen. Bent u benieuwd naar de hoogwaardige meubels van Bannink? Bezoek dan de showroom van Veldkamp Wonen.

De eettafels uit de collectie van Bannink sluiten naadloos aan bij de vormgeving van sommige eetkamerfauteuils. Een dergelijke tafel kan dus een fraaie toevoeging aan uw interieur vormen, als u kiest voor een nieuwe eetkamertafel of stoel van Bannink.

Voordelen Bannink

  • Modern-klassieke modellen
  • Puur hout
  • Dutch Design
  • één complete kast

Collectie van Bannink in de showroom

Tafel van woonmerk Bannink

Tafel

Lange kast van woonmerk Bannink

Kasten

Stoel van woonmerk Bannink

Stoelen

Over Bannink

De Nederlandse meubelfabriek Bannink werd in 1906 opgericht in Borculo. Nog steeds wordt hier het oude ambacht uitgevoerd. Op precies dezelfde plek als in 1906 worden de eiken meubels perfect afgewerkt door vakmensen, die weten wat je met eikenhout moet doen. In de bossen waar Bannink haar bomen laat kappen, worden altijd meer bomen aangeplant dan gekapt. Wilt u de collectie van Bannink ontdekken? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep!

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek