Sluiten

Ambachtelijk Maatwerk voor Jouw Perfecte Zitmoment

Vroeger was een hoogwaardig zitmeubel een luxe voor de elite, maar tegenwoordig is comfort toegankelijk voor velen. Al 80 jaar dagen de experts van Leolux designers en kunstenaars uit om innovatieve ideeën over vorm, materialen en comfort om te zetten in heerlijke zitmeubelen. Met oog op de toekomst combineren we vakmanschap met moderne technieken, op zoek naar het perfecte meubel voor uw wensen. Bij Leolux wordt elk product op maat gemaakt, volledig naar uw voorkeuren.

Duurzaamheid in Design: Langdurige Schoonheid

Duurzaamheid begint bij het creëren van hoogwaardige producten met een lange levensduur. Met zorgvuldige ontwerpen, kwaliteitsmaterialen en aandachtige productie streven we ernaar dat onze meubelen jarenlang, soms zelfs decennia, het interieur verfraaien.

Wij streven naar een betere wereld voor toekomstige generaties, voor klanten, medewerkers, en komende families. We richten ons op de grondstoffen die we gebruiken, ons productieproces, arbeidsomstandigheden en onze impact op de natuur en de samenleving.

 

Handgemaakt

door de beste vakmensen

Een Evolutie van Stijl en Comfort

Leolux heeft gedurende meer dan tachtig jaar de koers van evolutie gekozen, met een focus op innovatie en geleidelijke groei, altijd met een helder doel voor ogen. Ontstaan in 1934 als “De Zuid-Nederlandse Clubmeubelfabriek”, groeide het bedrijf uit tot een internationale speler die haar eigen herkenbare stijl combineert met hoogwaardige kwaliteit en comfort. Hieronder volgt een gedetailleerde samenvatting van de reis die Leolux heeft afgelegd.