Logo van woonmerk NL Label

NL Label

Naast het brede aanbod aan topmerken in het assortiment van Veldkamp Wonen, bieden we u producten van het NL Label aan. Dit label is een huismerk van De Binnenhuisadviseurs en biedt een schitterende collectie, tegen scherpe prijzen! Het fraaie aan het NL Label is de diversiteit aan producten, zo vindt u in de woonwinkel van Veldkamp Wonen onder meer gordijnen, laminaat, vloerkleden en verf van dit merk. Ideaal, als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een complete inrichting voor een nieuwe kamer, een nieuwe woning of een herinrichting! Twijfelt u over de juiste keuze voor uw kamers? Laat u eens gratis adviseren door een van onze medewerkers. Wij kunnen u een complete dienstverlening bieden, zodat uw producten naadloos op elkaar aansluiten in stijl en kwaliteit.

Shades en gordijnen van woonmerk NL Label
Vloer van woonmerk NL Label

Producten van NL Label

Het NL Label van De Binnenhuisadviseurs biedt een breed scala aan producten, denk aan:

  • Producten voor aan de muur (behang, gordijnen en verf);
  • Producten voor op de vloer (laminaat, pvc, tapijt, vloerkleden, etc.);
  • Overige producten (zonwering, etc.).

De producten van NL Label zijn scherp geprijsd, maar hebben wel een lange levensduur! Zo kunt u jaren genieten tegen een relatief lage prijs.

Voordelen NL Label

  • Groot aanbod producten
  • Zeer scherp geprijsd
  • Optimaal advies
  • Lange levensduur

Collectie van NL Label in de showroom

Vloerkleed van woonmerk NL Label
Gordijnen van woonmerk NL Label
Hardevloer van woonmerk NL Label
Behang van woonmerk NL Label

Huismerk van de Binnenhuisadviseurs

NL Label is het huismerk van de Binnenhuisadviseurs. De binnenhuisadviseurs is een groep van 58 specialisten in vloer, wand en raambekleding. Een van die vele specialisten is Veldkamp Wonen! Het NL Label is een speciaal door de Binnenhuisadviseurs geselecteerde beste koop collectie vloer, wand- en raambekleding. De Binnenhuisadviseurs biedt u een complete service op de gehele NL Label collectie.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek