Sluiten

Het NL Label: Hoogwaardige stijl

Naast ons uitgebreide aanbod van gerenommeerde merken, biedt Veldkamp Wonen ook producten van het NL Label aan, een huismerk van De Binnenhuisadviseurs. Deze collectie is van uitmuntende kwaliteit en wordt aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. Het bijzondere van het NL Label is de diversiteit aan producten; in onze woonwinkel vindt u onder andere gordijnen, laminaat, vloerkleden en verf van dit merk. Perfect voor wie een complete inrichting zoekt voor een nieuwe kamer, woning of een herinrichting! Twijfelt u over de beste keuze voor uw kamers? Laat u gratis adviseren door een van onze deskundige medewerkers. We streven naar een complete service, zodat uw aankopen perfect aansluiten qua stijl en kwaliteit.

Voordelen NL Label

  • Groot aanbod producten
  • Zeer scherp geprijsd
  • Optimaal advies
  • Lange levensduur

Duurzaam Genieten

Het NL Label van De Binnenhuisadviseurs biedt een breed scala aan producten, denk aan:

  • Producten voor aan de muur (behang, gordijnen en verf);
  • Producten voor op de vloer (laminaat, pvc, tapijt, vloerkleden, etc.);
  • Overige producten (zonwering, etc.).

De producten van NL Label zijn scherp geprijsd, maar hebben wel een lange levensduur! Zo kunt u jaren genieten tegen een relatief lage prijs.

Aandacht voor

mooi wonen

Hét huismerk van binnenhuisadviseurs

NL Label is het eigen merk van De Binnenhuisadviseurs, een samenwerking van 58 experts op het gebied van vloer-, wand- en raambekleding. Een van deze deskundigen is Veldkamp Wonen! NL Label vertegenwoordigt een zorgvuldig samengestelde selectie van hoogwaardige vloer-, wand- en raambekleding, gekozen door De Binnenhuisadviseurs als beste koop. Met NL Label biedt De Binnenhuisadviseurs een complete service voor de gehele collectie.