Sluiten

Tijdloze Houten Dressoirs voor Elk Interieur

Zoekt u een fraai, klassiek vormgegeven dressoir? Kom dan eens kijken bij de collectie van Lotus, een gerenommeerd aanbieder van houten dressoirs. Producten van Lotus kenmerken zich door een lange levensduur en worden daarbij aangeboden tegen een scherpe prijskwaliteitverhouding. Bij Veldkamp Wonen in Wezep vindt u een groot deel van deze collectie, zodat u in veel gevallen een dressoir zult vinden die aansluit bij uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een dressoir met onderblad, of heeft u juist liever een model tot aan de grond? Wilt u een brede dressoir, of een dressoir die voornamelijk hoog is vormgegeven? Samen met een van onze medewerkers kunt u kijken welke dressoir het beste aansluit bij uw huidige interieur.

Als u helemaal geen idee heeft welk dressoir u moet kiezen, dan geven wij u graag een passend en geheel vrijblijvend interieuradvies. Dit kan in onze woonwinkel, maar ook bij u thuis! Met ons interieuradvies kunt u nieuwe ideeën opdoen, met wellicht een fraaie kast uit de collectie van meubelmaker Lotus. Door de ervaring die onze medewerkers hebben in het samenstellen van een interieur, kunnen zij u een goed beeld geven van de mogelijkheden.

Warme, klassieke sfeer met Lotus

Lotus kenmerkt zich voornamelijk met klassieke, maar warm vormgegeven kasten en dressoirs. Het merendeel van deze kasten wordt geproduceerd met hout, in een grote diversiteit aan kleuren. Wilt u bijvoorbeeld een rood model, of krijgt een donkerbruine variant juist uw voorkeur? Naast de verschillende kleuren waarin de kasten van Lotus zijn uitgevoerd, biedt de producent eveneens verschillende modellen aan.

Zo kunt u kiezen voor een dressoir met onderblad, waar u bijvoorbeeld kranten, tijdschriften, enzovoorts kunt opbergen, of juist voor een variant tot aan de grond. Zo heeft u meer ruimte om voorwerpen achter uw kastdeuren op te bergen. Tevens biedt Lotus verschillende bijzettafels aan voor bijvoorbeeld naast uw bank of fauteuil.