logo van woonmerk Brouwer

Brouwer

Bent u op zoek naar hoogwaardige kwaliteitsmeubelen, met een strakke, moderne vormgeving? Bij Veldkamp Wonen in Wezep vindt u een groot deel van de collectie van het gerenommeerde merk Brouwer. Brouwer produceert haar meubelen op eigen bodem, waarbij gebruik wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige Franse eiken. Dit zorgt er niet alleen voor, dat de meubelen van Brouwer lang meegaan, ook zien de meubelen er zeer fraai vormgegeven uit. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe tafel, een kast of wellicht een fauteuil, in de collectie van Brouwer bij Veldkamp Wonen vindt u wellicht wat u zoekt!

Wanneer u het lastig vindt om een keuze te maken in het brede aanbod aan meubelen van deze producent, staan onze medewerkers voor u klaar. Kom eens langs in onze woonwinkel en laat u inspireren door de collectie van Brouwer. Onze medewerkers kunnen u dan direct een gratis en geheel vrijblijvend interieuradvies geven, of uw vragen over de meubelen van Brouwer beantwoorden.

Kasten en eetkamer meubelen van woonmerk Brouwers
Kasten en woonkamer meubelen van woonmerk Brouwers

Diversiteit aan meubelen

Het aanbod van Brouwer wordt gekenmerkt door een grote mate van diversiteit. Niet alleen de vormgeving van de meubelen uit de collectie van deze producent loopt sterk uiteen, ook het type meubel verschilt! Zoekt u bijvoorbeeld naar moderne meubelen, of krijgt een klassieke tint uw voorkeur? Wat het beste past in uw interieur is sterk afhankelijk van uw huidige inrichting en de vormgeving van uw woning.

Voordelen Brouwer

  • Strak en modern
  • Topkwaliteit materialen
  • Van Nederlandse bodem
  • Gratis montage door Veldkamp
  • Grote collectie

Collectie van Brouwer

Twijfelt u over de toevoeging van een nieuw fauteuil of bank aan uw interieur? Laat u gratis voorzien van een interieuradvies door een van onze medewerkers. U kunt hiervoor een afspraak maken in onze woonwinkel of direct online via onze website. Tijdens het interieuradvies kijken we samen met u welke bank of fauteuil het beste aansluit bij uw huidige interieur en uw voorkeuren.

Woonkamer meubelen van woonmerk Brouwer
Meubelen van woonmerk Brouwer

Service van Brouwer Meubelen

De service van Brouwer staat al jarenlang bekend. Brouwer Meubelen probeert haar klanten te voorzien van een uitstekende service en nazorg. Naast de standaardmeubelen van Brouwer, is het bij deze producent mogelijk om maatwerk te laten leveren. Wilt u bijvoorbeeld meubelen iets aanpassen, zodat deze beter bij de rest van uw interieur passen? Vraag onze medewerkers eens naar de mogelijkheden! Mocht u uw meubels willen laten bezorgen, ook dit is mogelijk. Klanten binnen 35 kilometer van het hoofdkantoor in Noord-Holland hebben de mogelijkheid om de gekochte meubels gratis thuis te laten bezorgen! Wilt u hier meer over weten? Vraag de medewerkers van Veldkamp Wonen naar de voorwaarden.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek