Sluiten

Forbo

Voor het bekleden van uw vloeren, bent u bij de collectie van Forbo aan het juiste adres. Dit merk produceert al jaren vloerbedekkingen in tal van soorten en maten, vervaardigd uit verschillende materialen. Wilt u bijvoorbeeld een vinylvloer, of krijgen tapijttegels uw voorkeur? Naast de productie van vloerbedekkingen voor particuliere woningen, is Forbo tevens gespecialiseerd in het creëren van vloeren voor projecten en ondernemingen. Door de ervaring die Forbo sinds haar oprichting heeft opgedaan, staan de producten van dit merk inmiddels garant voor een lange levensduur en een scherpe prijskwaliteitverhouding.

Bij Veldkamp Wonen in Wezep vindt u een groot deel van de collectie van Forbo, van zowel de linoleumvloeren, als de tapijttegels en vinylvloeren. Omdat het door het brede aanbod aan vloeren van dit merk niet altijd even makkelijk is om een juiste keuze te maken, helpen onze medewerkers u graag op weg. Zo kunt u met al uw vragen terecht in onze woonwinkel, of deze online stellen via onze website. Ook geven we u graag een passend en vrijblijvend interieuradvies, waarbij u wellicht nieuwe inspiratie opdoet voor de bedekking van uw vloeren.

Voordelen Forbo

  • Veel stalen leverbaar
  • Topkwaliteit materialen
  • Grote collectie

Breed aanbod aan vloerbedekkingen

Forbo biedt een zeer breed aanbod aan vloerbedekkingen aan in haar collectie. Niet alleen verschillen de materialen waarmee de vloerbedekkingen worden geproduceerd sterk onderling, ook wijken de kleuren(combinaties) veelal van elkaar af. Wilt u bijvoorbeeld een strakke, moderne vloerbedekking bij uw huidige meubels, of krijgt juist een speelsere en warmere variant uw voorkeur? Wat u ook zoekt, de kans is groot dat u een passende vloerbedekking vindt bij Forbo!

Het leuke aan Forbo is, dat het merendeel (meer dan 90% van de productie) van de vloeren op eigen bodem wordt geproduceerd. Op meerdere plekken in Nederland worden dagelijks tal van linoleum, tapijten en vinylvloeren geproduceerd voor particulieren en bedrijven. Kom eens langs bij Veldkamp Wonen en laat u inspireren!

Forbo

Over Forbo

Forbo werd in 1928 opgericht, toen drie linoleum producenten samen de Continentale Linoleum Union vormden. Na enkele succesvolle jaren werd in 1950 een diversificatie in de producten gelegd en werd de focus verlegd naar tapijt, linoleum en vinylvloeren. In 1974 werd de naam verandert naar Forbo. Onder deze naam is het merk gegroeid naar wat het nu is, een internationaal topmerk. Naast het feit dat Forbo tapijt, linoleum en vinylvloeren produceert, levert het ook complete vloeroplossingen. Bent u benieuwd wat de collectie van Forbo in uw interieur kan betekenen? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep.