Sluiten

Nouwens-Bogaers tapijten

Gaat u verhuizen of verbouwen? Of bent u om andere redenen op zoek naar tapijt van hoge kwaliteit? Dan zal de Nouwens-Bogaers collectie u ongetwijfeld aanspreken. De Nouwens-Bogaers tapijten zijn verkrijgbaar in diverse kleurrijke modellen en ze voldoen aan al uw wensen. Het merk biedt hoogwaardige kwaliteit en creëert een sfeervolle omgeving. Bent u benieuwd naar de Nouwens-Bogaers vloerkleden? Kom eens langs in de showroom van Veldkamp Wonen en laat u inspireren door dit mooie merk.

Voordelen Nouwens-Bogaers vloerkleden

  • Hoge kwaliteit
  • Grote variatie
  • Sfeervolle collectie
  • Natuurlijk wol
  • Eenvoudig in gebruik

Nouwens-Bogaers vloerkleed in jouw woning

Kiest u voor een Nouwens-Bogaers vloerkleed, dan kiest u voor een tapijt dat het binnenklimaat verbetert. Het tapijt is van nature vlamwerend en veilig in het gebruik. Het materiaal dat gebruikt wordt in de Nouwens-Bogaers vloerkleden is zuiver schapenwol: gunstig voor mensen met allergieën en astmapatiënten. Het tapijt brengt dus sfeer in huis én is goed voor u. Als kers op de taart zijn de Nouwens-Bogaers vloerkleden geluiddempend, slijtvast en gemakkelijk te onderhouden.

Bent u benieuwd wat de Nouwens-Bogaers tapijten in het interieur van uw woning of kantoor kunnen betekenen? Bij Veldkamp Wonen kunt u vrijblijvend interieuradvies aanvragen. Onze medewerkers helpen u graag bij de inrichting van uw interieur.

Nouwens-Bogaers collectie

Het merk Nouwens-Bogaers biedt een ruime collectie vloerkleden. Het merk bevat meerdere sub merken, elk met zijn eigen kenmerken. Kijk bijvoorbeeld eens naar Nouwens-Bogaers Allure of naar Loft, City, Wooltwist, Studio, Pure en Nature. Al deze onderdelen vormen samen het merk Nouwens-Bogaers.

De Nouwens-Bogaers collectie wordt voor het grootste deel gemaakt van de oudste en meest bekende textielvezel: wol. Van nature is de wollen vezel wit, hierdoor kan uw tapijt in vrijwel elke gewenste kleur uitgevoerd worden.

Nouwens-Bogaers: specialist sinds 1945

Nouwens-Bogaers is sinds 1945 specialist in het produceren van polyamide- en wollen tapijten. De oprichting van dit bedrijf was een behoorlijk risico. Na de Tweede Wereldoorlog was er namelijk een grote schaarste van stoffen. Door kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren heeft het bedrijf een succesvolle naam opgebouwd. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van de derde generatie, zij staan voor dezelfde traditionele waarden van kwaliteit en betrouwbaarheid.