Sluiten

Loft 79: Stijlvolle Gordijnstoffen voor Urban Luxe

Loft 79 biedt een uitgebreid assortiment gordijnstoffen met unieke designs, ontworpen door vooraanstaande ontwerpers, passend binnen de stijlthema’s basic, modern en landelijk.

Loft 79 belichaamt toegankelijke luxe en garandeert hoogwaardige kwaliteit. De collectie is geïnspireerd op het stadsleven van de hedendaagse consument. Het onderscheidt zich door een internationale uitstraling, eigentijdse ontwerpen en materialen die luxe uitstralen maar toch gemakkelijk te onderhouden zijn.

Toegankelijke luxe met internationale uitstraling.

Voor elke interieurstijl is er een geschikte combinatie te vinden. Dit kan een combinatie zijn op het gebied van kleur, materiaal of functionaliteit. Bij Loft 79 vind je een collectie van ‘open’ gordijnstoffen, zoals vitrages, transparanten en in betweens, naast een assortiment van meer gesloten gordijnen. Daarnaast biedt Loft 79 vouwgordijnen aan, waarbij een deel van de collectie geschikt is om als vouwgordijn te gebruiken, zoals dichte linnen, velours of verduisterende gordijnen. Bovendien heeft Loft 79 ook een assortiment van vlamvertragende gordijnstoffen. Voor elke interieurstijl is er dus een geschikte combinatie te vinden.

Toegankelijke luxe

met internationale uitstraling