Sluiten

Parade tapijt

Tapijten worden steeds populairder in woningen, door de warme uitstraling die een dergelijke vloerbedekking met zich meebrengt. Zeker in slaapkamers is het heerlijk om wakker te worden met het zachte materiaal van een tapijt onder uw voeten. Daarbij kan een vloerbedekking bijdragen aan het creëren van een warme sfeer in uw kamers, door de fraaie kleurencombinaties en het materiaal waaruit de tapijten vervaardigd worden. In het assortiment vloerkleden van Veldkamp Wonen in Wezep vindt u een groot deel van de collectie van het gerenommeerde merk Parade. Dit merk produceert al jaren kwalitatief hoogwaardige vloerkleden, in een zeer uiteenlopend aanbod aan kleuren en materialen. De kans is hierdoor groot, dat u bij Parade een vloerbedekking vindt die aansluit bij uw wensen!

Voordelen Parade

  • Topkwaliteit stoffen
  • Onderdeel van Desso
  • Internationaal merk
  • Gratis montage door Veldkamp
  • Grote collectie

Sfeer in huis met vloerbedekking

Een vloerbedekking is niet alleen lekker zacht onder uw voeten, het kan ook een bepaalde sfeer in uw woning creëren. Waar bijvoorbeeld laminaat of parket een moderne, soms zakelijke sfeer met zich meebrengt, heeft een vloerbedekking juist iets warms. Toch kan ook een vloerbedekking modern en strak zijn, als u bijvoorbeeld kiest voor een witte variant met korte haartjes van Parade. Kiest u voor een kleurrijke, vrolijke vloerbedekking, dan geeft dit een speelser effect aan uw woonkamer. Ideaal, voor als u momenteel moderne en strakke meubels heeft.

Service van Veldkamp Wonen

Bent u benieuwd wat een vloerbedekking met de sfeer in uw woning kan doen? Laat u eens geheel vrijblijvend en gratis adviseren door een van onze medewerkers in onze woonwinkel. We geven u graag een interieuradvies op maat en staan tevens voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over de vloerbedekking van Parade. Door de ervaring die onze medewerkers hebben in het aanbieden van vloerbedekkingen, kunnen we u een goed beeld geven van de mogelijkheden die er zijn met de collectie van Parade en andere merken in ons assortiment.