Sluiten

Perletta tapijt

Zoekt u naar een fraai kleed ter decoratie van uw vloer? In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van Perletta Carpets, een gerenommeerd merk in het aanbieden van vloerkleden. Deze kleden gaan niet alleen jarenlang mee, ze worden ook in tal van verschillende maten en kleuren aangeboden! Zo vinden we samen met u altijd een tapijt, wat aansluit bij uw huidige interieur en wensen. Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Wij geven u graag een passend interieuradvies, ofwel in onze woonwinkel, ofwel bij u aan huis! Bij dit interieuradvies geven we op basis van uw interieur en wensen verschillende mogelijkheden uit de collectie van Perletta Carpets. Laat u eens inspireren door het aanbod van Veldkamp Wonen!

Voordelen Perletta

  • Veel kleuren & stoffen
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Op maat gemaakt
  • Modern & klassiek

Moderne en klassieke vloerkleden

Een vloerkleed is ontzettend bepalend voor uw woonruimte. Het ene kleed geeft een fijne warme sfeer, terwijl het andere kleed juist meer een zakelijke en strakke uitstraling geeft. Kleur, stof en structuur zijn hierin uiteraard bepalend. De collectie vloerkleden van Perletta Carpets is sterk uiteenlopend in kleuren en stoffen. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een langharig tapijt, of heeft u liever een met wol geweven kortharige variant? Naast de structuur biedt Perletta Carpets tapijten in moderne, strakke kleuren en meer nostalgische kleurencombinaties. Zo vindt u vrijwel altijd een vloerkleed, wat aansluit bij uw bank, uw bed of bijvoorbeeld uw bureau! De tapijten van Perletta Carpets kunnen op maat voor u gemaakt worden, zodat het precies past in uw woon-, slaap- of werkkamer.

Perletta

Perletta vloerkleden: voor ieder wat wils

Door de uitgebreide collectie van Perletta vloerkleden, zit er voor iedereen wel iets tussen om uw woonkamer een flinke boost te geven. Naast langharige tapijten en kortharig geweven kleden in verschillende kleuren, is de collectie ook voorzien van bijzondere structuren en patronen. Zo zijn er bepaalde ontwerpen die u direct doen denken aan plekken in het Midden-Oosten en India, maar er zijn ook Perletta vloerkleden die juist Hongaarse of Kroatische designs hebben. De invloeden van deze landen zijn gebruikt ter inspiratie om een variatie aan moderne vloerkleden te bieden in de collectie van Perletta Carpets. De kleuren, structuren en materialen zorgen voor een uniek kleed die perfect past in uw woonkamer. Ga voor een zacht, wollen vloerkleed in een antraciet grijze of lichtgrijze kleur antraciet of kies juist een lekker gekleurd vloerkleed voor een warme uitstraling. Beige tinten en zandkleuren kunnen uw woonkamer juist een ‘Ibiza-look’ geven. Ieder kleed heeft zijn eigen patroon en structuur, welke u ook kiest, ze zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit.

Gratis bezorging van uw Perletta tapijt

Veldkamp Wonen kenmerkt zich door een uitgebreide service in onze woonwinkel en online. Naast het interieuradvies wat wij u aanbieden, zorgt Veldkamp Wonen tevens voor de gratis bezorging van uw nieuwe tapijt. Onze medewerkers leggen het tapijt graag voor u neer, zodat u zich alleen bezig hoeft te houden met het kiezen van het juiste tapijt voor uw inrichting. De rest doet Veldkamp Wonen voor u!

Welk Perletta vloerkleed kiest u?

Wilt u een groot vloerkleed in uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer, of juist een kleiner, subtieler exemplaar? Bij Veldkamp Wonen vindt u het uitgebreide assortiment van moderne vloerkleden en kunt u zelf kiezen welke maat het beste in uw huis past. Zo zijn er standaard afmetingen, zoals een rechthoekig kleed van 2 x 3 meter of een rond kleed met een diameter van 1,5 meter en 2 meter. Ook kunt u een Perletta vloerkleed op maat laten maken als er geen standaard maat tussen zit die past in uw interieur. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van het juiste vloerkleed van Perletta? Dan kunt u overwegen om in de showroom van Veldkamp Wonen om interieuradvies te vragen. Het is ook mogelijk dat wij bij u aan huis advies komen geven, wat u zelf prettig vindt!