Sluiten

Harvink: Hoogwaardige Meubels met Eigenzinnig Karakter

Bent u op zoek naar meubels die elegantie combineren met een eigenzinnig karakter? Dan zijn de Harvink meubelen wellicht precies wat u zoekt. Van banken en fauteuils tot stoelen en tafels, de Harvink collectie biedt een reeks aan modellen van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u weten hoe deze meubels in uw interieur passen? Bij Veldkamp Wonen bieden we gratis interieuradvies. Breng snel een bezoek aan onze showroom en ontdek de mogelijkheden!

Tijdloze Elegantie en Verfijnde Stoffen

De Harvink meubelen staan bekend om hun eigenzinnige, doch elegante stijl, met het zichtbare frame als kenmerkend element van het design. Dit geeft de meubelen een tijdloos moderne uitstraling en creëert een luchtig, ‘zwevend’ effect.

De uitgebreide reeks Harvink stoffen is verkrijgbaar in diverse kleuren. De kussens van de Harvink meubelen zijn voorzien van hoesjes met ritsen, waardoor ze eenvoudig te wassen zijn. Dit zorgt ervoor dat uw Harvink meubilair er zelfs na jaren nog als nieuw uitziet.

De herkenbare constructie,

fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig,

Ontdek de Unieke Harvink Meubelen in Onze Showroom

Wilt u graag meer ontdekken over de comfortabele en unieke Harvink meubelstukken? Breng een bezoek aan de showroom van Veldkamp Wonen waar u de gehele collectie kunt bewonderen. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om u van deskundig advies te voorzien. Zoekt u naar een voordelige optie? Bezoek dan zeker de Harvink outlet; wellicht vindt u daar precies wat u zoekt.

Handgemaakt Meubilair voor Ontspanning sinds 1947

Harvink, opgericht in 1947 en geworteld in Nederland, streeft sinds haar oprichting naar het creëren van meubelstukken die zich richten op ontspanning. Het merk weet moeiteloos te verrassen en kenmerkt zich door fantastisch handgemaakt meubilair.