Logo van woonmerk Harvink

Harvink

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede bank of fauteuil? Meubels die een tikkeltje eigenzinnig en elegant zijn? Dan zijn de Harvink meubelen wat u zoekt. Harvik modellen zijn er in banken, fauteuils, stoelen en tafels. Kiest u voor een Harvik design, dan kiest u voor een kwalitatief goed meubel. Bent u benieuwd of de Harvink modellen in uw interieur passen? Bij Veldkamp Wonen geven we u gratis interieuradvies. Neem snel een kijkje in onze showroom!

Tafel en stoelen van woonmerk Harvink
Bank van woonmerk Harvink

Harvink huis: elegant en eigenzinnig

De Harvink meubelen staan bekend om hun eigenzinnige maar elegante stijl. Kenmerkend voor het Harvink design is het zichtbare frame. Dit geeft de meubelen een tijdloze maar moderne uitstraling. Tevens oogt het meubel luchtig door het ‘zwevende’ effect.

De Harvink stoffen zijn in vele kleuren leverbaar. De kussens van de Harvink meubelen bevatten hoezen met ritsen, hierdoor kunt u het eenvoudig wassen en ziet uw Harvink meubilair er na jaren nog als nieuw uit.

Voordelen Harvink meubels

  • Elegant en een tikje eigenzinnig
  • Met de hand gemaakt
  • Strak en modern
  • Meubels van Hollandse bodem

Harvink modellen bij Veldkamp Wonen

Bent u benieuwd naar deze comfortabele en unieke Harvink meubelen? In de showroom van Veldkamp Wonen kunt u de collectie bekijken. Onze medewerkers voorzien u graag van advies. Betaalt u liever niet de hoofdprijs? Neem eens een kijkje in de Harvink outlet, misschien staat daar iets voor u tussen.

Een greep uit de collectie van Harvink

Harvink meubelen sinds 1947

Het merk Harvink is opgericht in 1947 en actief op Hollandse bodem. Sinds de oprichting heeft Harvink het doel om een meubelstuk te creëren dat zich concentreert op ontspanning. Het laat u moeiteloos verwonderen. De handtekening van Harvink staat voor magnifiek meubilair dat met de hand gemaakt is.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek