Sluiten

Tafels van Harvink

Bent u op zoek naar een nieuwe salontafel? Dan bent u bij Veldkamp Wonen altijd aan het juiste adres! Leuk om te combineren in uw interieur zijn de stoelen en salontafels van het merk Harvink. De stoelen van Harvink staan bekend om de bijzondere stijl, de schoonheid en het gebruiksgemak. Naast deze drie elementen beschikken de meubels van dit merk over een aangenaam comfort. Heerlijk om met een glas wijn in weg te dromen met een boek, of om in te genieten van een mooi programma op de televisie.

Meer meubelen voor in uw woonkamer

In de 3200 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u veel verschillende soorten meubelen van verschillende gerenommeerde merken. Bent u meer van landelijke meubelen of juist meer van de moderne meubelen? Veldkamp Wonen beschikt onder andere over de volgende topmerken: PodeCloak en Interstar.

Gratis interieuradvies

Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is uit het brede assortiment stoelen en salontafels, wat Veldkamp Wonen u aanbiedt. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan onze medewerkers voor u klaar voor het geven van een interieuradvies. Hiermee kunnen wij u helpen door middel van inspiratie, vakkennis en tips! Kom gerust eens langs in de 3200 vierkante meter grote showroom in Wezep.