Sluiten

Pode meubelen: strak en speels

Hoewel de Pode collectie vele designmeubelen aanbiedt, richt het bedrijf zich voornamelijk op de banken en fauteuils. De Pode meubels bestaan uit verschillende modellen en kleuren. Kiest u bijvoorbeeld voor een nuchtere, Hollandse bank zonder veel fratsen? Of krijgt een bank met meerdere kleuren uw voorkeur?

De salontafels uit de Pode collectie sluiten naadloos aan bij de vormgeving van sommige banken en fauteuils. Een dergelijke tafel kan dus een fraaie toevoeging zijn aan uw interieur.

Pode

Is uw huidige interieur toe aan een nieuwe bank, fauteuil of salontafel?
In de collectie vindt u tal van kleurrijke designmeubelen die aan al uw wensen voldoen.
Kiest u voor Pode meubelen, dan kiest u voor comfortabele, duurzame meubelen met een lange levensduur.
Zo geniet u jarenlang van uw Pode bank of fauteuil.
De Pode collectie bestaat uit zowel banken, fauteuils, poefs en salontafels.
Hierdoor kunt u uw woonkamer in één keer een nieuwe sfeer geven.

Duurzaam Pode design

Om u te garanderen van de beste kwaliteit en service wordt er bij Pode uitsluitend gewerkt met duurzame materialen en stoffen. Het hout waarmee gewerkt wordt, wordt duurzaam geproduceerd en verwerkt in de fabrieken van Pode.
Tijdens het productieproces wordt gebruik gemaakt van lakken en lijmen op waterbasis. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van Pode meubelen zeven jaar garantie. De eerste twee jaar profiteert u van een volledige garantie, de resterende vijf jaar geldt er een afschrijvingsregeling.

Gevormd

naar jouw gevoel

Pode’s Designers: Meesters van Innovatie en Vormgeving

De tafels, zitmeubels en kussens uit de Pode collectie zijn ontworpen door enkele bekende namen uit het binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan Frans Schrofer, die voor Pode de banken Sync en Script heeft ontworpen. Techniek en innovatie liggen vaak aan de basis van zijn design. Daarnaast probeert hij ‘tools for living’ te creëren: hij zoekt naar onverwachte vormen en designs. Andere bekende ontwerpers die voor Pode meubelen hebben ontworpen, zijn Cuno Frommherz, Jet Dircks en Nobert Beck.

Nieuwe Generatie Design: Ontdek de Unieke Stijl van Pode by Leolux

Het merk Pode is onderdeel van het designmerk Leolux. De Pode meubels worden geproduceerd in de Leolux fabriek, hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsdesign product. Pode by Leolux is onderdeel van het designermerk, maar heeft een hele eigen stijl: jong, strak vormgegeven, diverse kleuren en bekledingen.