Sluiten

Tafels van Pode

Bent u op zoek naar een tafel van een echt Nederlands Design-merk? Dan zijn de tafels van Pode wellicht wat voor u! Pode tafels kenmerken zich door de hoge kwaliteit aan materialen en door grote vakkundigheid.De elegante en moderne tafels van Pode zijn vervaardigd door de beste specialisten. Van de houtbewerker tot aan de lakspecialist, ieder heeft een passie voor meubels. Of u nu zoekt naar een eettafel voor u en uw gezin of naar een bijzettafel, Pode heeft het allemaal!

Sorry, no posts matched your criteria.

Meer pode bij Veldkamp Wonen

Bent u specifiek op zoek naar meubelen van het merk Pode? In de 3200 vierkante meter grote showroom van Veldkamp Wonen in Wezep vindt u nog meer meubelen van dit gerenommeerde merk. U kunt er onder meer de fauteuilsbanken en nog veel meer vinden. Naast de tafels van dit merk vindt u ook de tafels van Bert Plantagie en Interstar.

Bezoek de showroom

Wij begrijpen dat het moeilijk is om te kiezen uit het ruime assortiment tafels van Veldkamp Wonen. Daarom bieden wij u graag een gratis interieuradvies aan. Door middel van vakkennis, tips en inspiratie kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste tafel. Kom gerust eens langs in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep!