Sluiten

Hans Daalder en Bert Siegers: Ontwerpers voor Interstar Meubels

Interstar beschikt over enkele professionele ontwerpers. Eén van deze ontwerpers is de bekende Hans Daalder, hij ontwerpt samen met Interstar kastmeubelen die over een optimale opbergfunctie beschikken. Daarnaast ontwerpt Bert Siegers ook meubelen voor Interstar.

Maatwerk Kasten voor Jouw Unieke Woonwensen

Interstar ontwerpt al generaties lang kasten met strakke lijnen, rechte hoeken en prachtige details.
De collectie van het Nederlandse merk is volledig naar eigen woonwensen samen te stellen.
Je hebt keuze uit diverse houtsoorten met een gelakte, matte of hoogglans afwerking en verschillende fronten, greepjes en kleuren.
Inspiratie opdoen of advies nodig? Loop gerust onze showroom eens binnen voor advies van onze adviseurs op maat.

Écht Nederlands design

Superieure Kwaliteit.

Professioneel Advies en Service voor uw Interstar Meubels

Uitgebreide service voor de Interstar collectie bij Veldkamp Wonen Heeft u vragen over de Interstar meubels? De medewerkers van Veldkamp Wonen staan klaar om u vrijblijvend te adviseren. Bovendien biedt Veldkamp Wonen een uitgebreide service aan. Bij de aanschaf van een kast uit de Interstar collectie zorgen we kosteloos voor de levering bij u thuis. Daarnaast kunnen wij ook het nieuwe Interstar tv-meubel direct voor u plaatsen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de bestelling en installatie.

Duurzame Kasten met Eigentijdse Vormgeving

Interstar meubels, vervaardigd in Nederland Interstar staat al meer dan 75 jaar bekend als een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige kasten. Een Interstar kast staat garant voor duurzaamheid en een eigentijdse, strakke vormgeving. Of u nu op zoek bent naar een glanzend en kleurrijk Interstar tv-meubel of de voorkeur geeft aan een matzwart dressoir, in de Interstar collectie vindt u altijd iets dat aansluit bij uw wensen.