Sluiten

Vakkundig vervaardigde fauteuils van Pode

Bent u op zoek naar een stoere en elegante fauteuil? Dan is een Pode fauteuil wellicht wat voor u. In de showroom vindt u verschillende fauteuils van het merk Pode. Pode staat bekend om zijn grote vakkundigheid. Het personeel in de fabrieken van Pode zijn echte professionals, van houtbewerker tot aan stoffeerder en lakspecialist, iedereen gaat voor de beste kwaliteit. Dit zet u terug in het stoere en elegante ontwerp van een Pode fauteuil. Wilt u uw Pode fauteuil naar eigen smaak verfijnen? Ook dit is mogelijk! U kunt uw Pode fauteuil voorzien van de juiste kleur en stof.

Meer fauteuils bij Veldkamp Wonen

In de 3200 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u veel soorten fauteuils van verschillende gerenommeerde merken. Bent u op zoek naar meer moderne fauteuils dan dit merk, dan biedt Veldkamp Wonen de collecties van onder andere De Toekomst en  Lookline

Kom eens langs in onze woonwinkel

Bij Veldkamp Wonen doen wij er graag alles aan om u te voorzien van de juiste keuze en het beste meubel. Het is mogelijk om een gratis interieuradvies te aan te vragen. Door middel van inspiratie, vakkennis en interieurtips kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust een langs in de showroom in Wezep.