Sluiten

Stijlvolle Pode stoelen

Bent u op zoek naar sfeervolle design stoelen? Dan is een Pode stoel wellicht wat voor u. In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u onder andere het puur Hollandse design-merk Pode. Een Pode stoel is gemaakt van hoge kwaliteit materialen en het merk heeft voor ieder wat wils. Een pode stoel staat voor elegantie, maar aan de andere kant zéker ook voor gemak en rust. Ontdek de stijlvolle meubels van Pode in de showroom.

Meer gerennomeerde merken bij Veldkamp Wonen

In de 3200 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u veel stijlvolle meubels van verschillende gerennomeerde merken. Veldkamp beschikt onder andere over meubels van de merken Bert PlantagieCloak en Lookline. Bent u op zoek naar andere merken? Ontdek de merken zelf eens in de showroom in Wezep!

Kom eens langs in onze woonwinkel

Wij begrijpen dat het lastig kiezen is uit het brede assortiment Pode stoelen, wat Veldkamp Wonen u aanbiedt. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan onze medewerkers voor u klaar voor het geven van een gratis interieuradvies. Hiermee kunnen wij u helpen door middel van inspiratie, vakkennis en tips!