Logo van woonmerk Your Edition

Your Edition

Bent u opzoek naar gordijnstoffen? Your Edition is een gerenommeerd producent van stoffen en gordijnstoffen. Your Edition staat bekend als een jong maar sfeervol merk, wat zich richt op zowel de jongere generatie als de oudere generatie. Naast het feit dat het merk gewone gordijnstoffen produceert, levert het ook vouwgordijnen. Bent u benieuwd naar wat Your Edition in uw interieur kan doen? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep of vraag naar een gratis interieuradvies!

Kies voor kleur

Met Your Edition kiest u voor kleur. Van oceaanblauw, zuurstokroze, appeltjesgroen tot kanariegeel, alles is mogelijk! Alle verschillende kleuren vindt je terug in de collectie van Your Edition.

Gordijnen van woonmerk Your Edition
Groene gordijnen van woonmerk Your Edition

Over Your Edition

Your Edition is een jong Nederland gordijnstoffenproducent en staat voor een collectie voor jong en oud! Het merk is onderdeel van het beursgenoteerde Hunter Douglas. De ontwikkeling van het doek en dessin vindt plaats in eigen huis. Het merk staat bekend om zijn ruime keuze in hoge kwaliteit met als voordeel dat alle producten geen naden kennen. Bent u benieuwd naar wat Your Edition in uw woning kan doen? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep!

Voordelen Your Edition

  • Kiezen op kleur mogelijk
  • Jong maar bekend merk
  • Sfeervolle gordijnstoffen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek