Sluiten

Your Edition

Bent u opzoek naar gordijnstoffen? Your Edition is een gerenommeerd producent van stoffen en gordijnstoffen. Your Edition staat bekend als een jong maar sfeervol merk, wat zich richt op zowel de jongere generatie als de oudere generatie. Naast het feit dat het merk gewone gordijnstoffen produceert, levert het ook vouwgordijnen. Bent u benieuwd naar wat Your Edition in uw interieur kan doen? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep of vraag naar een gratis interieuradvies!

Kies voor kleur

Met Your Edition kiest u voor kleur. Van oceaanblauw, zuurstokroze, appeltjesgroen tot kanariegeel, alles is mogelijk! Alle verschillende kleuren vindt je terug in de collectie van Your Edition.

Voordelen Your Edition

  • Kiezen op kleur mogelijk
  • Jong maar bekend merk
  • Sfeervolle gordijnstoffen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Gordijnen ontworpen met passie

De creatie van stoffen en ontwerpen gebeurt intern, met een jong en gepassioneerd team dat dagelijks aan het merk werkt. Inspiratie halen we uit het leven zelf, woonmagazines, wereldwijde beurzen, reizen en zelfs uit kleine alledaagse dingen. Door korte communicatielijnen en een nauwe betrokkenheid bij de ontwikkelingen, zijn we in staat om snel en flexibel in te spelen op de laatste trends! Dit is onze manier van leven… van creëren… Dat is zichtbaar. Dat valt op. Dat voel je.

Your Edition

Over Your Edition

Your Edition is een jong Nederland gordijnstoffenproducent en staat voor een collectie voor jong en oud! Het merk is onderdeel van het beursgenoteerde Hunter Douglas. De ontwikkeling van het doek en dessin vindt plaats in eigen huis. Het merk staat bekend om zijn ruime keuze in hoge kwaliteit met als voordeel dat alle producten geen naden kennen. Bent u benieuwd naar wat Your Edition in uw woning kan doen? Neem dan een kijkje in de showroom van Veldkamp Wonen in Wezep!